Påskpresenter visat i efterskott

estrid påskpresent-1
Estrid fick lite skoj i sina påskägg och jag tänkte visa det hela för er. Kanske ni har en egen bebis som fyller år snart eller ska fira någon annans. Det här leksakerna blev en riktig hit här hemma och vi leker med dem varje dag. Det första är den här bultbrädan från kids concept.
estrid påskpresent-2
Min mammavän och livsguru Sara (tillsammans med Christina) tipsade mig om att det tydligen skulle vara mycket pedagogiskt att leka med små leksaker som såg ut som grönsaker och frukter. En liten fågel kanske viskade det till min mamma och så vips låg det här gulliga fruktfatet från Jabadabado i påskägget. Nu kan vi öva på färg, form och ord på grönsaker.
estrid påskpresent-3
Även min syster kom med ett litet påskägg och i den låg två supersöta badleksaker. och OH MY GOD vad Estrid älskar dem. I vattnet eller utanför vattnet spelar ingen roll. De är små och gripvänliga och så kan man spruta vatten ur djurens små näsborrar! <3 Hon sa att hon hittade dem på Lekia, men sådana här vattenleksaker brukar ju finnas i alla leksaksbutiker.
påskägg royal copenhagen-1
Påsken var särdeles givmild i år för även jag och David fick påskgåvor. Först den här påskgula tulpanbuketten som fortfarande blommar hur fint som helst och så fick vi världens finaste påskägg från Royal copenhagen. Min svärmor knows me too well! För jag har suktat så efter dessa ägg.
påskägg royal copenhagen-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x