Mina tips för en lyckad thanksgiving

Det finns massor man kan göra för en lyckad Thanksgivingfest men jag vill dela med mig av mina topp tre tips som jag tycker alltid funkar

thanksgiving tips-1
Maten
Thanksgiving är ju all about the food och såklart ska man ju ha kalkonen, grönsakerna, potatismosen, såsen och så vidare. Men det viktigaste på Thanksgivingbordet är ändå tranbärssåsen. Den perfekt söta lagen med de syrliga bären är den ultimata smaken till allt annat på tallriken. En riktigt härlig cranberry sauce kokar man själv. Jag tog två paket frysta tranbär och värmde på dem med lite vatten. Sen fick det koka i ungefär 20 min och så fyllde jag på med socker lite pö om pö tills jag fått rätt söthet till syrligheten. Den kan med fördel göras en, två dagar innan och serveras kall på kvällen.
thanksgiving tips-2 thanksgiving tips-3
Bordsdekorationen
Thanksgiving är som farvälet till hösten och välkomnandet av juletiden och då är glittriga pumpor det vackraste jag vet. Vi köpte en drös minilumpor och sen penslade jag dem med lim och strödde över guldiga glitter. På bordet lade jag sedan små ljusslingor och tände alla ljus och då glittrade pumparna som de vackraste av smycken. Men egentligen var det ju världens budgetpynt.

Slutligen…
Musiken
Våra gäster välkomnades till ett hem som doftade mat från köket och doftljus från vardagsrummet. I handen fick alla vars ett glas med slow-cooked cranberrycider (åh så god den var) och ur högtalarna spelade min Thanksgivingplaylist. Den hittar du här.
thanksgiving musik

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x