Fridas ultimata julklappstips till inredaren

julklappstips inredaren
Ska du ge en julklapp till inredaren? Då har jag massa härliga tips. Detta blir nästsista julklappstipset för detta år. Jag har bara kvar en sista och det blir min alldeles egna önskelista. Men nu kör vi julklappstips till den inredningsintresserade.

1. Servettring från Linum (här). Jag vill få till en gedigen samling tygservetter och serveringar och dessa hade varit perfekt!

2. Snöskåpet från Asplund (här). Detta är ett drömskåp även för mig. Åh, vad jag vill ha detta.

3. Oljelampa (här). Dessa är såååå fina! De kommer i olika storlekar och färger och skapar det mysigaste sken! Både mina föräldrar och syrran har dessa och de är så otroligt fina.

4. Satsbord i marmor (här). Ellos levererar här ett riktigt fint satsbord. Jag är inte över marmortrenden ännu och tycker det här är så fint. Och ett riktigt bra pris också!

5. Måttsats i koppar (här). Från Ica! Här snackar vi en riktigt fint budgettips! Jag älskar denna måttsats i koppar.

6. Kryddskål i marmor (här). Även här är det Ellos som säljer en toppenprodukt till ett bra pris. Sådana här små kryddskålar är fina, praktiska och en perfekt julklapp för den som har allt.

7. Lyxig filt från GANT (här). I LOVE THIS! Den ser så mjuk och lyxig ut och jag hade dött om jag fick denna. Färgen är perfekt och den lilla läderdetaljen är så himla snygg!

8. Vas från Fritz Hansen (här). Denna vas är PERFEKTION! Jag måste köpa den till mig själv. Det känns som ett absolut prio. Snacka om att skapa ha-begär.

9. Daggvasen från Svenskt tenn (här). En klassiker som varit på min egen önskelista i flera flera år. Den är SÅ fin!

10. Skärbräda (här). ICA hemma levererar igen prisvärt, trendigt och snyggt. Skärbrädor i trä är perfekta! De är toppen att använda som uppläggningsfat och det är supersnygga att ha ett gäng skärbrädor stående framme i köket.

Hoppas du fick något bra tips!

UPPDATERING: NU FUNKAR LÄNKARNA!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x