Höstmyset drar in

höstmyset drar in-3
Idag har jag förinställt detta inlägg, för det kan nämligen vara så att jag är på min möhippa prick just nu. Hela veckan har det hängt små paket på dörren. En gummikyckling i snöre, ett champagneglas och nu senast ett papper med en lista på vad jag ska packa. Hjälm, regnkläder, baddräkt, hotpants och högklackade skor och kläder efter väder. Terrified är ett understatement!

Håll koll på min insta under dagen för där kommer jag lägga upp om jag är på min möhippa! <3

Bilderna är från gårdagen i biblioteket. Fortfarande mitt favoritrum i huset. Jag har en höstig födelsedagsbukett som jag fick av David och jag har äntligen plockat fram mina doftljus med höstiga och juliga dofter. Jag ser fram emot tiden efter bröllopet som kommer bestå av lugna kvällar, tända ljus, te och massa böcker! Och just det, en sista sak. Glöm inte kika in imorgon för då får ni boktips på en UNDERBAR bok!
höstmyset drar in

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x