Månatliga mål – april

månatliga mål
Det är dags för en 90-dagars kontroll av mitt nyårslöfte, om att leva i en eftertänksam livsstil. Hur har det gått? Det här är ju ett ganska abstrakt mål som inte går att checka av. Det är lite som det här med självkänsla eller kondition, man måste jobba med det varje dag. Jag känner att jag har haft mycket att tänka på med tanke på den feedback ni gett mig på sistone, och det går hand i hand med mitt nyårsmål om balans och harmoni.

Det som har varit slående för mig på sistone är att jag känt att jag inte är tillräcklig, men ni i er feedback lyfte fram just mig. Att ni följer mig för mig, för den jag är, det jag gör, det jag står för. Det är verkligen en helt fantastiskt fin komplimang. Och en realitycheck för mig. I april ska jag fokusera på mig och lyssna inåt.

Jag hoppas din påskafton var fin. Vi hade en jättetrevlig lowkey dag med familj, god mat och skratt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Borg
6 år sedan

Lycka kan inte mätas i bloggstatistik, vilken färg ni har i vardagsrummet, mängden lippgloss i badrumsskåpet eller följare på en youtubekanal. Var DU, gör det DU älskar och sedan kommer det där andra oftast på köpet. Jag tror att du är helt rätt inne på april och jag ska inspireras av det jag också. Tack för att du delar med dig! 💖

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

Men åh tack själv! Vad hade jag gjort utan er läsare? Ni är som en fyr mitt ute i den svarta natten som guidar mig rätt! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x