Thanksgiving är årets bästa kväll

thanksgiving-8
I lördags hade vi vår Thanksgiving och det är utan tvekan årets bästa kväll. Just i år blev det något av en utmaning för vi var 9 vuxna och 7 barn och två småttisar och det var hey baberiba. Barnen har SÅ kul ihop men ljudnivån är onekligen en utmaning. Efter en helkväll med konstant köksservice, popcornpoppande och dryckpåfyllnad var jag helt slut, men dagen efter återfanns bara ren och skär lycka i mitt hjärta.
thanksgiving
För att klara av Thanksgiving är planering A och O. Kalkonen tar ett antal timmar och det är mängder med tillbehör som ska kokas, stekas, mosas och gud vet allt. Jag putsade vinglasen och besticken så att de var riktigt fina. För att underhålla gästerna, särskilt de små, bjöd vi på karamelliserade popcorn. De vuxna fick även en fördrink på rom, kanel och varm äpplejuice.
thanksgiving-4
Vi dukade finbord för de vuxna och ett annat finbord för barnen. Vi hade skattjakt för barnen, filmkväll och ler’s dance maraton. Jag älskar det här med dukningen. När jag får ta fram min manglade linneduk och stryktå stärkta servetter. Matcha med ljushållare och ta fram finglasen.
thanksgiving-5
På bordet hade jag denna vackra bukett som jag fick av en väldigt fin klient härom dagen.
thanksgiving-6
Estrid var mycket peppad på fest!
thanksgiving-7
När kommer de? När kommer de? NÄR KOMMER DE??!?!?!?!?!?!?! Typ så. Oavbrutet. Men visst är det fint hur våra barn längtar efter varandra och har det fint ihop.
thanksgiving-9
Kvällens gäster var Sara och Andreas med barn, Jonas och Madde med barn, Niclas och Christina med barn och Gabbi med barn. <3 Alla våra bästa.
thanksgiving-10
Magiskt ögonblick! Kvällens enda stund som alla var samlade utan att trösta, torka tårar, natta, amma, bryta upp tjaffs, ombesörja toalettbesök, pussa, krama, mana och tjata. Och nu kanske jag längtar tills vi är 40 och kidsen är större och självgående. Men jag kan lova att när vi sitter där på Thanksgiving om 10 år så kommer vi prata nostalgiskt om hur mysigt det var med dessa stökiga middagar med lek, barn och stök.
thanksgiving-11
Kvällen avslutades med let’s dance och det var livets gulligaste ögonblick. Våra fina fina barn!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x