Veckonytt #76

veckonytt1
Jag må ha påskledigt men mitt veckonytt tar aldrig semester! Först ut är dessa SAGOLIKA örhängen från HM. De är slutsålda på nätet så jag hoppas hoppas hoppas jag kan hitta dem i någon butik. De är magiska!
veckonytt2
Jag älskar hur det blir vanligare och vanligare att vår värld äntligen lyfter fram kvinnor som gjort saker i historien. Jag älskar verkligen den här artikeln med 8 grymma uppfinningar som kvinnor står bakom. Till exempel ölen!
veckonytt3
Ebba von Sydow och Emilia de Poret personifierar säker stil. Jag lyssnar alltid på deras podd, som må vara något verklighetsfrånvänd, men ändå de är SÅ stylish. Därför blev jag genast taggad på deras nya samarbete med solglasögonmärket Nivida.
veckonytt4
Den här coola karriärcoachen svarar på karriärfrågan alla ställer sig – vad ska jag egentligen göra?
veckonytt5
Jag är så trött på att kvinnliga skådisar fortfarande tjänar mindre än de manliga. Exempelvis är det helt sjukt att Claire Foy, huvudrollsinnehavaren i serien the Crown, tjänade mindre än sin manliga motspelare. Hon är ju för fasen hela serien!! Nu har man tydligen bestämt att hon ska få tjäna mest. Men hallå!? borde det inte vara givet från början att huvudrollen tjänar mest? Snark på dessa dassiga könsnormer.
veckonytt7
O la la! Dessa skor är som en godispralin! Det måste vara den mest perfekta skon till våren!
veckonytt8
Just nu tänker jag väldigt mycket på hur vår utemiljö i trädgården ska vara. Det blir första sommaren i huset och jag är supertaggad! Jag är väldigt sugen på snygga rottingmöbler och denna från Broste copenhagen är ju verkligen helt magiskt fin!
veckonytt9
Isabella Löwengrips liv och karriär ska bli realityserie. OH YES! Jag kommer vara bänkad!
veckonytt10
Enligt forskning gör det dig till en bättre människa att ha en syster. Och jag skriver verkligen under på det. Jag är så tacksam för min syster. Men jag tänker att de 6 sakerna som gör en till en bättre människa nog gäller alla kvinnor som lever i systerskap med varandra, inte bara mellan familjebandssystrar.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x