Att unna oss alla ännu lite mer Greklandsvärme

greklandsvärme
Åh vad skönt det var att komma hem igår. Packa upp väskorna, ta en lång härlig dusch, gå på kvällspromenad och handla frukostgrejor till morgondagen och sen en hel natt i min egna säng. Den här resan har verkligen lagt sig som ett alldeles särskilt speciellt minne i hjärtat. Även om vädret här hemma inte var allt för hemskt så var det ingen Greklandsvärme direkt. Därför får ni en sista round-up på lite härliga och somriga bilder. Bilden ovan visade hur jag såg ut så ofta jag bara kunde. Jag läste tre böcker denna vecka och hann påbörja en fjärde. Och riktigt riktigt bra böcker blev det.
kreta tillbakablick-2
Den här vilda och gulliga var så duktig på flygresan. Inte gap och skrik en enda gång och en stund innan landning sov både hon och jag djupt och fick ruskas vakna av David. Det tar på krafterna att semestra!
kreta tillbakablick-3
Och att få se henne med Lollo & Bernie, vilken milstolpe i föräldraskapet! <3
kreta tillbakablick-4
Hon har varit så modig och både kramat och high-fivat Lollo & Bernie och mammahjärtat har hotat att brista.
kreta tillbakablick-5
Mycket bra wi-fi på hotellet, thank god and bless the lord och hallelujah på en och samma gång!
kreta tillbakablick-6
Kvällarna har varit milda och vi har kunnat gå på restaurang varje kväll. Ibland fick Estrid lite spring i benen och då gick vi några rundor på muren längs med havet. Så pratade vi om katterna, molnen, havet och om familjen. Estrid tycker om att berätta vilka hon älskar och vad hon gillar för något. Det är så mysigt att lyssna på henne.
kreta tillbakablick-7
Paula, min vackra syster!
kreta tillbakablick-8
<3 sommarrosig om kinderna!
kreta tillbakablick-9
Som vi har badat. Varje dag och både i poolen och havet. Men poolen var allas favorit för det var bättre vatten enligt Estrid, och pappa kunde glida runt på svanen som kungen av Kreta.
kreta tillbakablick-10
Glada små och stora vattendjur!kreta tillbakablick-12
Och så den här drömmiga killen! Som nattade Estrid igår så jag kunde ligga raklång på sängen och gå igenom bloggens alla kommentarer, äta apelsinkrokant, lyssna på partiledardebatten och bara vara. <3 Borta bra, men hemma alltid bäst.

Idag har vi en sista gemensam semesterdag och imorgon åker vi bröllop. Gud vad jag längtar!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
6 år sedan

Det har varit så himla mysigt att få läsa om er semester och få se alla fina bilder på er! Nu har jag bestämt att vi med ska åka nånstans nästa år 😄 Har varit mycket i Grekland när jag var liten men det var längesen nu.
Hoppas ni får en skön helg! Idag ska vi besöka förskola nr 2, hoppas den känns bra 😉
Kram!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

jag är så glad att du gillade inläggen. Spännande att ni ska åka nästa år. Det gör ni helt rätt i! Grekland är ett så barnvänligt resmål. Kändes inte nr 1 bra? Kram!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x