Vår sista dag på Kreta

kreta sista dagen-1
idag åker vi hem, men det gör mig ingenting. Vi har haft en perfekt resa och man ska alltid lämna festen när den är på topp. Jag sitter just nu i rummet och väskorna är packade. Alldeles snart checkar vi ut och bussen tar oss till flygplatsen. Nu återstår några timmar, lite taxfreeshopping, ytterligare några timmar och sedan hemma. Borta bra men hemma ALLTID bäst.
kreta sista dagen-2
Vår gårdag liknande de andra dagarna. Mycket mys och kel med Estrid, lek på lekplatsen och After beach med Lollo & Bernie.
kreta sista dagen-3
Denna gulliga strandraggare har charmat varenda grek som finns på ön. <3
kreta sista dagen-4
Vi har badat i havet…
kreta sista dagen-5
och i infinitypoolen.
kreta sista dagen-6
Vår stora svan var verkligen en hit och har fått följa med till vartenda pooldopp.
kreta sista dagen-7
Det har varit ljuvligt att se Estrid älska poolen. Hon har dansat, sprattlat, simmat, hoppat från kanten och haft the time of her life. <3 <3 <3 Alla säger att barn växer under en semester. Att de mognar och förändras. Jag tror faktiskt det är sant för det är liksom ännu lite mer Estrid vi får med oss hem efter denna resa.
kreta sista dagen-8
Vi åt den sista måltiden på den restaurang som blivit våran favorit. Vi tog in allt gott på menyn med enda kravet ”det måste vara grekiskt”. Estrid drack äpplejuice ur finglas och med sugrör.
kreta sista dagen-9
Min älskade man! <3 Vi åt gott ska ni veta. Grillad halloumi, grekisk ost med honung, tsatsiki, oliver, lantbröd, gyros, grekiska köttbullar, souvlaki och massa annat gott.
kreta sista dagen-10
Alltså who is this supermodeloftheuniverse!?!?!?! har ni ens sett en så piggelin morsa i ert liv!? Jag är själv i chock! #donothatemebecauseiambeautiful ja typ.
kreta sista dagen-11
För att vara mig har jag blivit riktigt solbränd i ansiktet. Och så en bild med svågern Fredrik. *ridå* Men han är riktigt riktigt brun, alltså sinnessjuka pigment.
kreta sista dagen-12
När vår måltid avslutades kom de här tre killarna och spelade lite musik. Vi gav våra sista mynt och promenerade sen hem till hotellet. Där somnade vi alla tre i en mysig och trasslig hög i sängen. Jag hade lite resfeber och kunde inte somna så jag låg och lyssnade på en liten och stor som sov fridfullt. Sen vaknade jag 04.45 pigg som en lärka och fick tvinga mig själv att vänta 2 timmar innan jag väckte lilla familjen. Men har man resfeber så har man!

Nu åker vi hem! Och så hörs vi i Sverige igen!

Tack för alla fina kommentarer och utrop jag fått under den här veckan. Det känns som ni varit med mig på resan faktiskt! Kram! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Under Mina Vingar
7 år sedan

Vilken härlig vecka ni haft! Och kvinna, du strålar! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Under Mina Vingar
7 år sedan

tack! tänk vad en veckas avslappning och avlastning av barnet kan göra! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x