Heta dagar och ljumna kvällar

heta dagar och ljumna kvällar
Åh vilken skön dag vi hade igår. Det var riktigt varmt och vi alla jobbade på brännan. Jag, som låg på ryggen, med enbart benen i solen, lyckades lik förbannat bränna mig på ryggen. Alltså så albino! Men iallafall, vi har turats om att sova, leka med Estrid, gå iväg och bada, läsa läsa läsa, spela kort, äta fruktsallad och haft en riktigt skön dag!
kreta dag 6-2
Denna lilla groda ville sova på mammas mage ”som en bebis”. Men åh ja, kom mammas bebis. På min mage får du alltid ligga! <3
kreta dag 6-3
Fruktsallad och resans tredje bok. Den är GRYM och det kommer garanterat ett boktips med mer info om denna bok. Love it!
kreta dag 6-4
För ovanlighetens skull åt vi middag på hotellets restaurang. En skön omväxling både i omgivning och val av meny. Ingen åt grekiskt just för att vi imorgon (sista hela dagen) ville vara sjukt sugna på grekiskt och go all in on greek.
kreta dag 6-5
Estrid har varit så mysig på denna resa. Det har varit underbart att få se mina föräldrar, Paula och Fredrik med henne. Det gör mig alldeles varm att veta hur många fantastiska vuxna hon har runt sig. På kvällarna berättar hon om alla hon älskar. Estrid älskar mommo, Estrid älskar Fredrik, Estrid älskar Paula, Estrid älskar moffa. Det finns nog inget som värmer mammahjärtat så som att känna att ens barn känner sig älskad och har känsloliv nog för att själv beskriva sina känslor. Då känns det som att man har ett tryggt barn. Och ett lyckligt barn.
kreta dag 6-6
Så himla fin bild (if you please ignore att min klänning typ fastnat under bysten. Helt orimligt hur det gick till. Penntricket funkar med andra ord inte på mig).
kreta dag 6-7
Vi åt middag och såg himlen gå från strålande blått till skimrande rosa och orange. Semester!
kreta dag 6-8
Estrid inspekterade poolen och hade lite spring i benen. Men vid detta lag hade de vuxna ätit upp och druckit upp och vi kunde rulla hem vagnen och natta en trött men glad liten tjej.

Jag satte mig på rummet och lyssnade ikapp på studio ett, surfade igenom hela internet på perfekta outfits till sommarens alla bröllop och redigerade dessa bilder. Bredvid mig låg en snarkande liten groda som fått båda rosiga kinder, vågat hoppa från kanten ner i poolen och lärt sig säga thank you. Inte klokt vad semester bäddar in en i rosafluffiga små moln. <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
6 år sedan

Det är en jättefin bild på dig, och man kan absolut tänka sig att klänningen har empirskärning och då ska den ju sitta sådär! Kreativt tänkande, det är lösningen.
Penntricket har inte fungerat på många år här; jag är sedan länge i den åldern när naglarna blir kortare och brösten blir längre. Å andra sidan blir jag bara smartare och mer blygsam med åren så det får ju jämna ut sig 🙂
Ser ut som att ni har en jättefin semester, och bilderna på Estrid är ju underbara!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

jag älskar din tolkning av min klänning! <3 <3 <3 och jag älskar dina korta naglar och hängiga bröst! =)

Christine's Stories
6 år sedan

Vad du njuter! Och vilka härliga bilder. Det är en jäkla tur att Malmö bjuder på strålande sol och 20+ grader, annars hade detta inlägg gjort mig grön av avund, haha!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

jag vart stundtals avundsjuk på mig själv! #divamoment

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x