Veckonytt #214

God morgon!
Jag är så taggad på denna vecka! Jag känner att jag hade en energisvacka i helgen och nu har jag använt mina bästa tekniker för att tagga till. Nu tar jag ett omtag på min energi. Först ut är såklart ett underbart veckonytt.

Den här oljelampan tycker jag är helt magisk!

För er med lite mindre byst tipsar jag om den är ljuvliga mjuka bh:n (adlink). Det finns inte så många kvar så skynda fynda innan din storlek är slut, för min är tyvärr det.

I vår måste du satsa på en vit lång klänning. Det är så trendigt och kommer vara supersnyggt att styla med stövlar och kofta, eller med sandaler i sommar. Den här klänningen från H&M (adlink) tycker jag är helt underbar.

Gult är också supertrendigt i vår så varför inte vara extra modemodig och satsa på en ljusgul kappa? Den här från COS ser så lyxig och chic ut (adlink).

Hos COS finns också den här magiska väskan! Wow, I love it! (adlink).

Hos Arket finns dessa snygga kostymbyxor (adlink)! Det är en byxa som växer på mig! Den är verkligen snygg till allt! Och det är för mig ett plagg jag förr var lite rädd för men nu verkligen omfamnar.

MEN ALLTSÅÅÅÅÅ! Läderkavajen! Den är så chic, cool, rockig och elegant och jag ÄLSKAR den! Du hittar denna kavaj här (adlink).

Den här jackan är perfekt att ha i övergången mellan vinter och vår. Och satsa på en grön! Det är en klassisk färg som går att matcha med jeans, kjol, klänning och kostymbyxor. Helt underbar jacka som är så himla användbar. Du hittar denna jacka här (adlink).

Hos H&M finns dessa underbara kostymbyxor (adlink). Jag vill verkligen uppmuntra dig att våga testa vita byxor! Jag är väldigt sugen på dessa byxor måste jag säga.

Åh, ännu en helt underbar väska! Denna är från Wandler och finns här (adlink).

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x