Veckonytt #199

Nu vecka! Kan du ens fatta att det redan är sista veckan i oktober! Men inte mig emot! Varje årstid har sin charm och jag älskar hösten! Modet, matet, ljusen, umgänget och längtan efter julen!

I höst är det, för ovanlighetens skull, trendigt med färgglada kläder. Ljuva syrenfärgade plagg är så vackert på hösten tycker jag. För den färgen matchas perfekt med den befintliga svarta, grå, bruna garderoben de flesta av oss har på hösten! Denna tröja med liten polokrage är från & other stories (adlink).

Här har du en magisk klänning från Stine Goya i samma vackra lila nyans! Den finns här (adlink).

I ÅRATAL har jag drömt om denna ljusmanschett från Svenskt tenn. Är detta år DET år jag unnar mig två stycken till mina ljusstakar?

Jag fick ett nyhetsbrev från Rituals. Där länkades till en artikel om Tsundoku: den japanska konsten att samla böcker. Jag blev genast nyfiken. Läs den! Den var så fin och mysig!

I samma nyhetsbrev länkades också till en artikel om självmassage. Jag som ÄLSKAR allt som är spa, hudvård, skönhetsprodukter, selfcare, egenkärlek, blev så hooked på det här med självmassage. Jag ska genast börja!

Jag kommer genast införskaffa en fin olja från Rituals (adlink).

Till er som fortfarande letar efter en fin läderkjol att ha i höst vill jag tipsa om den här fina jag hittade hos Ellos (adlink).

Maria Celin, som poddar på Återbrukspodden, har skrivit en debattartikel hos Femina. Den handlar om hur hon 40% av sitt liv blivit påverkad av sin mens. Och om männens oförmåga att förstå. Läs artikeln! Den var så bra!

Jag vill även tipsa om att Åhléns fått in den här sobra tröjan (adlink) som ser så lyxig ut men till en bråkdel av priset!

Som vanligt vill jag ha lite ögongodis på inredningsfronten. Visst är den här stolen så magiskt fin! Åh, jag älskar den!

Ha nu en underbar dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x