Veckonytt #200

OMG! 200 veckonytt har jag gjort nu! Inte klokt vad många veckor, vad mycket inspiration och vad mycket härliga tips det har blivit genom åren! Men varför ändra ett vinnande koncept? Jag kör på helt enkelt.

Först ut är ett par tofflor som måste vara de mysigaste jag någonsin sett (adlink)!

Birkenstock är min absoluta favoritsko och det är med sorg jag plockar undan dem på hösten. Men den tiden är förbi! Titta här, älskade birkenstock som är fodrade med fluff (adlink). Jag dör sköndöden här!

Doftljus är livsviktigt tycker jag. Det ger en känsla av elegans och lyx, det skapar vackra vardagsrutiner som i sin tur ger trygghet och så verkar de avkopplande. Skönhet, trygghet och avkoppling är något jag personligen vill fokusera på i höst. Jag tror det är så himla viktigt. Det här doftljuset heter ”ro” vilket känns extra passande.

Ett extra spännande doftljus är detta samarbete mellan lyxiga Byredo och IKEA. Det lanseras den 6 november och jag föreslår att du är mycket snabbt på plats för att få hem några lyxiga (och billiga) Byredoljus. De kommer även i helt fantastiska kärl som går att använda till annat när ljuset brunnit ned.

Är du bred över höfterna och tycker att kappor är svåra att hitta? Satsa då på en kort kappa. Ja, det är ju en jacka, men just den här är i stilen av kappa, både till material och snitt (adlink). Otroligt chic!

Suktar du som jag efter den trendiga påsväskan från Bottega Veneta? Det har nu börjat komma massa fina budgetvarianter. Den här från Nelly gillar jag verkligen!

Stickad klänning är ett riktigt trendigt plagg i höst. Den här från Arket tycker jag är ren magi (adlink)!

Jag letar efter det perfekta överkastet till vårt sovrum där uppe och nu tror jag minsann att jag har hittat det! Magi från Ellos (adlink).

Julen hos H&M är på pricken hur jag vill att vår jul ska se ut i år! Mjuk, varm, röd, bärnsten, natur. ÅH, äntligen november och nu kan vi börja med ”novent” (advent i november).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
3 år sedan

Jag älskar dina Veckonytt, jag har fått flera bra tips!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x