Någon mer som fått hopp om livet

ebbe outfit-1
Någon mer har fått sina krafter tillbaka, även om de aldrig riktigt sinade till att börja med. En annan blir ju döende av maginfluensa men de små verkar hålla humöret uppe riktigt bra ändå. I julklapp fick Estrid den här korgstolen av min mormor och morfar. Hon har inte riktigt suttit i den ännu, kanske jag tänkte att hon var för liten. Häromdagen satte jag henne i henne och tog några foton. Tro min häpnad när hon helt sonika vände sig om och själv tog sig ner från stolen. Som ett barn! Hon är verkligen ingen bebis längre. På kvällen inveg vi stolen på riktigt. Då satt hon i den, med mig bredvid och med en nalle i famnen och så kollade vi en liten stund på barnkanalen. Då kom det över mig. Alla fredagsmyskvällar vi kommer ha när hon sitter i sin favvisstol med lite popcorn och sin bästa nalle. Hon börjar verkligen bli stor.
ebbe outfit-2
I hela mitt liv hade vi en tradition hemma. Varje gång man var sjuk kom pappa hem med en tidning när han hade slutat jobba. En fantomen, Kalle eller någon annan tidning. Jag älskade den traditionen. Något att definitivt ta med till Estrid. Så jag tänkte vad kan ett barn på 2000-talet ha nytta av? En app såklart! Därför laddade jag ner Estrid alldeles första egna app. En bebisapp, rekommenderar av pappasappar. Valet föll på Sunny baby rattle och hon älskade den. (samtidigt som det var skrämmande hur fort hon fattade vad hon skulle göra).
ebbe outfit-3
Jag tröttnar aldrig på leomönster. Varken på mig själv eller på Estrid. Älskar den här mjuka bodyn från Ebbe, men jag rekommenderar att man går upp en storlek för jag tycker deras kläder är smala i passformen.
ebbe outfit-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x