Fridas julklappstips – barnet

fridas julklappstips
Min fina Estrid har skrivit en önskelista till tomten. 4 saker och sen deklarerade hon ”nu räcker det”. Ingen vet var hon fått denna modesta gen ifrån. Jag som vill överösa henne med grejor. Jag vet, det är inte så bra. Barn ska inte få allt de pekar på MEN det är ju så ofantligt underbart och ljuvligt att se hennes ansikte stråla när hon fått något hon längtar efter. Men jag försöker lägga band på mig. Bortskämda barn är ju faktiskt inte alls särskilt roliga att ha att göra med. Men just i år vet jag att tomten kommer vara väldigt omtänksam för barnet HAR faktiskt varit väldigt snällt. Om du inte vet vad du ska köpa i julklapp till barnet i ditt liv har jag samlat de bästa tipsen (och jag har försökt hålla det unisex).

1. Typ årets snyggaste vinterjacka kommer från Zara och är ren och skär perfektion. Kommer den i vuxenstorlek vill jag ha en till mig själv.

2. Denna lilla vägglampa från Mio är så drömsk och mysig tycker jag. Jag kan tänka mig att den förgyller vilket barnrum som helst.

3. Estrids lilla kök är en av hennes favoritleksaker och i år önskar hon sig mer mat till sitt kök. Jag hittade dessa fina matkorgar från Melissa & Doug och tror det blir dessa till henne.

4. Som husägare har vi blivit smärtsamt medvetna om elkostnader och det var bra mycket varmare att bo i hyresrätt än i hus. Därför måste både liten och stor ha innetofflor och dessa fårtofflor från Åhléns är så himla himla gulliga.

5. En fiskbensmönstrad pläd från H&M home passar varje barnrum. Den finns i olika färger och det finns inget mysigare än att kura under filten och läsa en bra bok tillsammans med sin lilla skatt.

6. Happylights är verkligen det finaste som finns. Jag köpte en gammal fågelbur som jag vill fylla med Happylights. Jag har inte kommit så långt ännu, men du borde iallafall pynta ditt barns rum med happylights. Mysigaste ljuset ever!

7. Dessa skor (också från Zara, GUD vad grymma de är på barnkläder) är så himla himla fina. Och jag tycker inte alls de är bara för tjejer. Jag kan se vilket fräsigt barn som helst rocka dessa boots!

Hoppas du fick några bra tips på finfina julklappar till barn!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
6 år sedan

Oh, så bra! Har letat massor efter fina trägrejer till köket till min lille Frans. Detta blir perfekt! Och han skulle äääälska dojorna också. Rosa är den bästa färgen mamma, säger han varje dag.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

då säger vi klick klick och Frans (underbart namn för övrigt) har två perfekta julklappar! <3

Amanda
6 år sedan

Så mysiga tips!!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

kanske du ska ge julklapp till ett barn i år? dessa kommer göra susen, I promise!

Cornelia
6 år sedan

Fina tips! Den där molnlampan är så söt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia
6 år sedan

visst är den! och så bra pris!

Biggeros
6 år sedan

Det finns ju inget bättre att se när någon uppskattar presenterna på Julafton. Barn är ju så spontana och ärliga. Bra tips🤗

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Biggeros
6 år sedan

tack, vad fint att du gillade dem! och visst är det väl underbart att se glädjen i barnet. hjärtat bara smälter!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x