Hopp om livet

villervalla outfit-1
We are alive!

Herregud, vilken maginfluensa. Vi kan sammanfatta det såhär: it wasn’t pretty. Och så kan vi lämna det där. Idag vaknade jag dock upp oförskämt pigg. Lite svag men vid gott mod. Därför gjorde vi det som tar bort sjukdom bäst. God frukost, med bullar från Systrar och bröder, och sedan ett rejält ryck här hemma. Dammsugning, toalettskrubbning, byte av samtliga handdukar och diskhanddukar. Bäddade om i (igen) i både vår och Estrids säng. Jag och Estrid duschade, fick nya kläder och borstade tänderna med nya tandborstar. Nu känns man äntligen som en människa igen. Vi har fått avboka allt skoj vi skulle göra denna helg. Släktmys, mellokväll med vänner och regionsårsmöte med Liberalerna.

Jag ska ta en vända och få lite frisk luft. En långsam promenix när till affären och till blomsterbutiken. För om någon är värd lite vackra färska blommor så är det faktiskt jag.
villervalla outfit-2Jag älskar de här kläderna på Estrid för hela hon ser ut som en enda stor karamell. Den fina godiströjan är från Villervalla och byxorna har min mormor köpt för länge sedan.

It’s good to be back people!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x