Den andra dagen och invigningen av jättesvanen

kreta dag två-1
Estrid gav oss sovmorgon igår och vi fick sova ända till klockan 9! Välbehövligt! Vi tassade ner till frukosten och den frukosten var enorm. Jag har aldrig sett en så stor frukostbuffé någonsin. Vad du än vill ha, jag lovar, det fanns där.
kreta dag två-2
Vi åt frukost. Jag valde såklart tjock grekisk yoghurt med honung och müsli. Finns det något godare? En omelett, lite frukt och några koppar kaffe. Och nypressad apelsinjuice. Estrid tog på sig rollen som äggskaparen och skalade först Davids ägg.
kreta dag två-3
Och sedan Fredriks. <3 Efter frukosten gick vi upp på rummet för att välkomna resans första riktiga sol- och baddag. Solkräm, badkläder, böcker, leksaker och en enorm uppblåsbar svan, livets alla nödvändigheter.
kreta dag två-4
Estrid är den gulligaste någonsin i sin UV-dräkt och matchande hatt. <3 Det är så skönt att vi är så många vuxna för vi turas om att ta hand om Estrid och både jag och David kunde sova lite mitt på dagen.
kreta dag två-5
Lunchdags! Grillad fisk och en stor sallad blev det för mig. Fisk i Grekland är alltid så gott!
kreta dag två-6
Efter maten invigde vi megasvanen. Det var en hit! Pappa kände sig som ledaren av stammen när han fick glida runt på svanen och ha uppsikt över familjen. Estrid plaskade i evigheter och poolen är den för henne klara vinnaren över havet. Like mother like daughter!
kreta dag två-7
Jag har haft en sådan målbild att se när Estrid fick träffa Lollo & Bernie och det fick hon igår. Det var den finaste stunden i mitt liv. Vi gick till Lollo & Bernies afterbeach och sjöng sånger och gav dem high five. <3
kreta dag två-8
Estrid är resan till ära kittad med den gulligaste solhatten, den finns här.
kreta dag två-9
Så enkelt livet är när man bara slänger på sig en kaftan över baddräkten och är good to go. Min kaftan finns här (och på rea!)
kreta dag två-10
Alltså <3 <3 <3! Har ni sett något gulligare? Mammahjärtat smälter! Sen gick vi hem och gjorde oss i ordning.
kreta dag två-11
Jag bar en gamma klänning från COS, (finns liknande här), en gammal stråväska från H&M (liknande här), birkenstock (här) och nya solisar från ASOS (här).
kreta dag två-12 kreta dag två-13
Gruppfoto! <3
kreta dag två-14
Otroligt att hotellet badar i solljus vid 7 på kvällen.
kreta dag två-15
Vi traskade ner till lilla byn för att hitta en mysig restaurang.
kreta dag två-16
Här gick vi. Till höger ligger restauranger vars uteserveringar ligger med utsikt mot havet. Underbart att sitta där! Vi beställde in (som vid varje måltid) enorma mängder tsatsiki. Gud vad vi äter tsatsiki! Jag åt sen en kycklingsouvlaki. Grekisk mat!! Dör vad god den är.
kreta dag två-17
Väldigt bloggigt när milkshaken matchar solisarna! <3

Det var vår andra dag det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla Wolter
Ulla Wolter
7 år sedan

Härliga bilder från en härlig semester! Själv åker jag med Pia , Stefan och Minna till deras hus i Torreblanca på onsdag och skall gotta mig i två veckor innan jag återvänder till min lilla täppa och den svenska sommaren som bör ha kommit igång då.😎

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
7 år sedan

Åh vad härligt! Var ligger Torreblanca? Hoppas ni får bra väder, god mat och många skratt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x