Tips på mors dag-presenter

Mors dag är runt hörnet och JA GUD vad vi förtjänar att firas. Det finns inga som kämpar på så med det vid kallar livet som mammor. Vi bollar tusen bollar och kämpar, jobbar, strider och har tålamod. Och ja, förtjänar det finaste av det finaste. Jag har sammanställt en lista på allt fint som jag själv hade blivit väldigt glad av att få i mors dag-present (hint hint).

By terry brightening cc palette är en magisk palett med fyra skuggor som går att använda på hela ansiktet och givetvis även på ögonlocken. En riktig sommarpalett! Och för att matcha sommarpaletten vill jag givetvis ha solkysst hud som bäst fuskas fram med BUS. Jag vill så gärna testa St Tropez purity vitamins bronzing water mist.

Den fina rottingstolen kommer från Ellos (adlink) och den hade varit perfekt i biblioteket där jag har min kreativa oas. I bilioteket hade jag väldigt gärna haft en vas från Cooee, i färgen coconut. En solig sommarklänning är peppig och den här från H&M (adlink) är helt underbar tycker jag. Och för att skydda ansiktet mot solstrålarna hade jag inte tackat nej till den överlyxiga solkrämen från La mer. Åh, här snackar vi riktig hudvårdsglam.

Vackra vaser går alltid hem hos denna mamma och jag drömmer fortfarande om Skrufs kolonn vas. Och när jag stoppar ner dahlior i den vill jag ofcourse glida omkring här hemma i nya magiska fluffiga tofflor från Shepard. Om man ska ge en present till en mamma som har allt så är ett doftljus alltid en bra idé. Den här från Victorian är så vacker tycker jag. och slutligen vill jag tipsa om att det även är en bra idé att ge bort lite lyx. Och denna t-shirt i silkesmix från H&M (adlink) är så flärdfull och härlig.

Hoppas du fick lite härlig inspo nu! Och kom ihåg, om ingen köper dig något så ser du till att köpa det själv. Det funkar prick lika bra girlfriend!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x