Det blev en fin dag

tulpaner-1

Men vilken härlig dag det blev ändå, trots gårdagens K to the atastrof! Måndagen började som alla våra måndagar, med babysim. Estrid var modig och hon både dök, kastade sig och lät sig bli släppt rätt ner i vattnet utan minsta ledsamhet. Dagen fortskred som alla andra måndagar, med efterföljande fika för föräldrarna. Jag gick en sväng om Akademibokhandeln med Camilla och vi pekade på alla böcker som vi tyckte den andra bara måste läsa. Jag hittade minst tio nya böcker som jag bara måste måste ha. Ebba Bratt Wittströms nya bok om kulturmannen, Lena Anderssons allvarligt talat, Reinfeldts bok, Den sårade divan om kvinnlig galenskap, tre böcker om feminism och massa massa annat. Men som alla andra föräldrar så är det ju det där med att få tid. Därför ska jag ikväll ha strängt datorförbud efter kl 21 och lägga mig och läsa. Göra en god kopp te, om Estrid vaknar ska hon få gosa in sig hos mig och så ska jag läsa. Att det ska vara så förbannat svårt att låta datorn vara va!?

Efter simmat kom vi hem och efter en liten lekrunda på golvet skulle Estrid sova middag. Vi la oss på sängen och tanken var att jag skulle gå upp när hon somnat och blogga lite. Men det var så skönt att ligga där under en stor pläd. Och jag kände att lite fucking carpe diem får man väl ändå ha så jag stannade kvar. Och hade den bästa eftermiddagsluren någonsin!

Efter mellis, sminkning och påklädnad kom David hem och jag swischade ut genom dörren, ner till bilen och iväg. För ikväll har jag för första gången fått träffa min longtime idol Birgitta Ohlsson. Liberalernas feministiska förkämpe och det var på alla sätt precis så inspirerande som jag hoppats på.

Ett blogginlägg till hinner vi innan läsdags. Ni fick ju inget inlägg under dagen så det får bli två på raken. tulpaner-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x