Lifestyle by Cherie svarar på mina skönhetsfrågor

cherie2
Cherie bloggar på lifestyle by Cherie. Hon bjuder där på vardagsglimtar ur vardagen som träningstokig mamma och sportnörd, som gärna spenderar många timmar i köket. Bloggen är en toppen inspiration när det kommer till träning, matlagning, bakning och pyssel. Tack för att du ville svara på mina frågor Cherie! Då kör vi!
cherie1

1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Jag klarar mig utan det mesta förutom mitt läppbalsam Aloe Lips (här) men jag gillar också min mascara.

 2) När känner du dig vacker?
 När jag är utvilad eller efter ett träningspass. Då mår jag som bäst och känner mig också otroligt vacker.

3) Vad är skönhet för dig?
Skönhet för mig är  i störta utsträckning utstrålning och leende. Att man är nöjd med sig själv och visar det är skönhet.

 4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Borstar tänderna, tar mascara, borstar håret och sätter upp och sen tar på favorit läppstiftet.

 5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Oj, när jag har timmar på mig att göra mig klar slutar det ändå med att jag står precis i sista sekund och gör mig klar. Men jag brukar oftast hinna med att platta håret (vi har världens fluff i släkten med så mycket skälvfall så plattång är ett måste!) och sen förutom mascara och läppstift blir det oftast lite färg på brynen och ögonskugga.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Jag byter om till träningskläder och river av ett pass här hemma eller tar en löprunda. Då får man lite härlig färg i ansiktet och ny energi. Efter en dusch känner man sig sen fräsch och redo att göra dagen!

 7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Oj jag själv är ingen expert men jag brukar köra väldigt basic, med mascara och färga brynen till vardags bara. Vinterhalvåret använder jag även mineralpuder. Sminka dig i det du trivs med och välj om du ska satsa på att sminka ögon eller läppar beroende på vad du vill dra fokus till.

 

cherie3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x