Mat

Mat.se har räddat både min helg och mitt inre lugn

INLÄGG I SAMARBETE MED MAT.SE

mat.se-1
Minns ni att jag skrev att jag funderade på att börja få maten hemlevererad? Livspusslet är maximalt just nu med jobb, blogg och politik. Och David ska bli anställd, driva eget och träna crossfit några kvällar i veckan. Däremellan ska Estrid hämtas och lämnas på förskola och bli stimulerad, lekt med och underhållen efter föräldrarnas bästa förmåga. Phew, det är stressigt. Snacka om att lyckan var total när Mat.se hörde av sig och frågade om jag ville testa att handla mat hos dem. Eh ja! En lugn och stilla kväll satte jag mig framför datorn och klickade hem allt jag behövde och dagen efter kom fyra påsar ända upp till dörren. Jag behövde bara plocka in i skåpen. Jag var som mållös. Herregud vilken tid jag sparade på detta. Nu är kyl, frys och skåp laddade med godsaker inför helgen och nästkommande vecka.
mat.se-2
Jag frågade Mat.se om jag fick dela detta med er och svaret var ja ja ja! Det känns så himla roligt att få erbjuda er att handla på mat.se och att du får hela 150 kronors rabatt. Uppge koden FRIDAGSVENSSON så får du som ny kund denna rabatt avdragen i kassan. Dock vill jag bara flagga för att du kollar var Mat.se levererar innan du beställer. Den informationen hittar du här.

Mat.se är en oberoende matbutik utan abonnemang eller dolda avgifter. Maten levereras i obruten kylkedja från kylbil till din dörr och utbudet är stort. Jag kan inte nog säga hur himla gött det var att få maten hemlevererad. Jag är officiellt hooked!
mat.se-3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x