Nagellackshylla

Från att ha varit relativt ointresserad av nagellack har mitt intresse fullkomligen exploderat. Jag vill ha allt, av alla märken, i alla färger osv osv i all oändlighet. Genom framförallt youtube har jag sett hur många har vägghängda plasthyllor för sina nagellack. Det ser alldeles ljuvligt ut. Det är så fiffigt, stylish och inspirerande allt på en och samma gång.

Man kan köpa dessa hyllor på Amazon.com men de skeppar inte till Sverige. Jag har mailat en vän i USA i hopp om att hen ska ha möjlighet att hjälpa mig få en (eller två) sådan hyllor till Sverige. Dock har jag ett ytterst lyxigt problem. Varje ställ har plats till ungefär 90 lack. Jag har inte så många lack. Resultatet är att jag måste börja köpa ännu fler lack! Wohoo!

 Rachel Zoe’s nagellackshylla. På denna i hylla i sitt kontor displayar hon de senaste lacken.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma Lannebrink
9 år sedan

Hej! Det finns sånna att köpa på ebay för 250 kr, fri frakt till Sverige! Jag ska beställa en nu faktiskt haha 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x