Isadora – glossy eyeliner (recension)

Isadora – glossy eyeliner

Är det inte underbart när något riktigt bra också är riktigt billigt? Så är fallet med den här eyelinern. Det är en klassiker som funnits på marknaden så himla länge. Men jag får ofta frågan om tips på bra och billig eyeliner och tänkte att nu får jag minsann göra en recension på den här godingen.

Den här eyeliners är vattenfast och sitter verkligen heeela dagen och kvällen. Den kostar 99 vansinnigt billiga kronor och är mycket lättarbetad. Jag personligen tycker att vattenfasta produkter är sådär kul. Jag tycker det är ett fasligt jobb att få av sig de på kvällen. Mina ögonfransar är superkänsliga och går lätt av om jag gnuggar mot dem. Men detta är å andra sidan det enda minus jag kan hitta på den här riktiga pärlan.

Så om du ska köpa en sminkgrej den närmsta tiden, låt det bli denna eyelinern!

Den får 4§ av 5 möjliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x