Om gårdagens midsommardag

 Igår var det som bekant midsommardagen och tidigt på morgonen tog David ut Estrid ur sovrummet och jag fick sova ända till 10. Kändes som livets lyckligaste stund. Malmö bjöd på sol och vi barnvagnspromenerade stora delar av dagen. Vi gick förbi nya Malmö live området och arkitekturen är bara fenomenal. 

 Vi gick längs med kanalen, tillsammans med Sara, Andreas och Jakob, för nästa stopp….

 Vigårda hamburgerrestaurang nere vid centralstationen. Sååå gott och barnvänligt. Det fanns både skötbord och plats för vagnarna. 

 Denna hamburgare var i särklass den godaste jag någonsin ätit. Bara massa pluspoäng. Till efterrätt delade vi på denna här. En liten burk med kola & havssaltglass. I särklass den godaste smakkombon oavsett om det är glass, godis eller dessert. 

 Estrid åt när David åt och sen fick Estrid sova hos pappa och så fick jag äta. Vi kanske inte fick äta tillsammans, men vi hade iallafall vår premiär på restaurang och det gick hur bra som helst.

Sara <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x