Julmarknad på Svaneholms slott

 Förra helgen åkte vi på utflykt till Svaneholms slott. Med vinande iskall vind var outfitvalen inte så många. Istället körde jag full-on-fur. Julmarknaden var sådär och inköpen blev noll och vi återkommer nog inte nästa år. Men det var mysigt att gå runt i slottet. På vägen hem gick vi genom landet för att komma till tåget. Det var underbart att gå längs de stora öde fälten. Jag slås om och om igen över hur vackert Skåne är, oavsett årstid!
 kappa och mössa – second hand, väska – Marc Jacobs

 Valde en julig sminklook med röda läppar. 
Matchade med naturliga ögon med en liten eyeliner-flick på slutet och rosiga kinder.
Örhängena är überglammiga och kommer från Glitter.

1 Response

  1. Josefin skriver:

    Heta männska!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *