What I wore today

 Idag invigde jag mina nya skor. Jag har i evigheter velat ha ett par riktiga Mohedatofflor men har inte kommit till skott. Så såg jag att Åhléns fått in dem och då kunde jag inte stå emot. Kolabruna och med perfekt höjd på klacken visade de sig vara de bästa sommarskorna. Jeans, en härlig tjocktröja och så tofflorna på det. Ibland behövs inte mer än så.

 Jeans – Gina Tricot, tofflor – Moheda, tröja – Wera och väska – Whyred.

Nu får jag påbörja projekt ”bli brun om fötterna” för sådär vitt kan jag ju inte ha det länge till. Alla barnvagnspromenader har redan gett mig en härlig bränna på händerna (?) och i ansiktet. Nu ska bara resten av kroppen hänga på. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x