Söndagsmiddag

 Igår var det som bekant söndag och då gjorde vi det vi gör nästan varje söndag. Hade söndagsmiddag med mina föräldrar. Jag älskar söndagsmiddag. Man äter mat som är god, varm och snäll mot en. Det har dukats fint, det finns efterrätt, vi skrattar och pratar och det är den perfekta avrundningen på en vecka. Igår åt vi indisk kyckling som vi grillat ute, på en solig terass. Är det inte sommar så säg vad är!? David snodde ihop en mangosalsa med chili och min mamma hade kvalitetstid med Estrid. Hennes största ögonsten!

 Min pappa har stans grönaste fingrar. Hans växter är alltid frodiga, vackra och framförallt vid liv. Det är mer än vad man kan säga om mina blomkrukor! 

 Sen kom min pappa, ”moffi”, och körde all in på buset. Och Estrid blir så förtjust. Så fort en karl busar med henne blir hon alldeles till sig. 9 veckor och redan så förtjust i karlarna, hur ska detta sluta? En fin komplimang är att min vän Sara sa att Estrid liknar Charlie Schulman som bebis. Och hon var ju hur söt som helst. Tyvärr trodde jag att Sara sa att Estrid liknade Charlie Sheen… Och ja, stämningen var sisådär innan vi fick rätt på det hela. 

 Är inte denna body LJUVLIG? Vi hittade den på Lindex och med tanke på att David är fotograf var det ju givet att lilla Estrid också skulle ha en kameratröja. Hon är så söt i den att jag bara vill äta opp henne! 

 Mina föräldrars terass vätter ut mot Ribersborgsstranden och därför skäms de varje kväll bort med helt galna solnedgångar. Det är som skådespel. Man behöver ingen tv när man bara kan sitta och se hur himlen går från blodrött till isblått. 

Idag har varit en lite långsam dag. En kort sväng inom BVC och lite hemmahäng med Sara och Jacob. David har varit hemma med oss hela förra veckan. Inget jobb utan bara hur mycket familjemys som helst. Men idag var han tillbaka på jobb igen och jobbar ända fram till 22 ikväll. Så vi får klara oss själv ikväll. Men jag har gått surdegsbröd, te, en bebis på glatt humör och massa tidningar jag inte hunnit ens öppna. Så vi ska nog klara denna kväll också!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x