Den stora tjejbrunchen

 För några veckor sedan var det åter dags för min tjejliga att dra ihop brunch. Alla tar med sig något och sen äter, pratar och skrattar vi i timmar. 

 Jag tog med mig juice och kakor!

 Gabbi mixade smoothies!

 Jakob med moster Emelie! <3

 Obligatorisk instamoment! #tjejbrunch

 Efter maten smög jag iväg till Gabbis garderob för jag vet ingen som har så färgstark garderob. Kvinnan har alltså pumps och partyklänningar i regnbågens alla färger. Sen gick jag hem och tittade på min garderob som typ uteslutande består av vitt, svart och marinblått. Alltså suck! 

 Stephanie! <3
Vi avslutade dagen med undanstädning och Gabbi visade att det går att vara både fab och varm om fötterna samtidigt! 

Nej, nu har jag en mycket frustrerad bebis här på golvet. Hon försöker vända sig och det blir inte riktigt som hon tänkt sig. Sen ska vi göra oss i ordning och smita iväg på finlunch med Gabbi, Jakob och Sara. Våra karlar har smitit iväg på sin golfturnering och då gör vi vad varje sensibel kvinna gör, finlunchar. På dagens schema står Johan P. Men jag hoppar nog hummern! Den är så att säga inte den ultimata enhandsmaten! 😉

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
vardagskonst
8 år sedan

garderoben! pink juice! ååååååh! <3 och HEJA krypisälsklingen! <3

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x