Vem är det egentligen som manglar?

 Igår dukade jag fint och pionerna hamnade på bordet, men åh kan de inte bara slå ut snart! Äntligen fick de nya ljusstakarna invigas även som middagssällskap och allt kändes så fint och härligt. Maten var god, samtalen härliga och skratten många och vetskapen om att vännerna stannar i Skåne några veckor till är underbar. Att bebisarna sen gjorde att vi åt i omgångar och fick värma på maten tre gånger, ja det är sånt man får ta. Så länge man skrattar och har det fint under tiden.

 Svart, enkel klänning är alltid ett säkert kort och våra gäster resonerade nog likadant när även Agnes kom i en söt svart klänning. På med ett maffigt halsband och allt kändes gala!

 Det tränade ögat ser att underläggen tvättats av två olika personer där den ena, obvi jag, manglar och den andra, obvi inte jag, inte manglar. En liten avstickare här men my god vad jag älskar att va i tvättstugan. Lyssna på pod i lurarna, tvätta så allt luktar gott, vika fint och mangla. När vi har hus ska jag typ leva i tvättstugan. En avstickare till, my god vad glad jag är över att vi beslutade att ta in en städerska. Att städa tog alltid sådan tid, vi bråkade alltid om vem som skulle göra vad och med en ny liten bebis fick jag panik i takt med att jag såg att det verkligen behövdes städas men ingen hann. Vår tjej kommer varannan vecka, på torsdagar, och det blir inte alls särskilt dyrt med rut. Den slanten vi betalar är så värd det. Många utgifter som vi hade när vi inte hade barn har vi inte längre. Vi går nästan aldrig på restaurang och eftersom jag inte jobbar nu så går inte massa pengar till lunch var och varannan dag. Plusminusnoll och ingen är lyckligare än jag. 

<3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Du verkar vara en så gullig o snäll tjej!
Godnatt 🙂

Frida Svensson
8 år sedan

jag ammar inte heller 😉 <3

Caroline
Caroline
8 år sedan

Jag ammar inte så det är inget problem. Jag e dålig på att ta egentid, när min sambo är ledig så e jag hellre med dom fast att jag vet att jag borde göra nåt för mig själv 😉

Frida Svensson
8 år sedan

gör såhär, amma pojken, sen stick in till stan UTAN BARN och sen får din karl komma med vagnen om det behövs ammas igen. du måste unna dig egentid, annars blir du knäpp. 🙂

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vi kom aldrig in till stan utan vi gick en runda inne på kyrkogården istället. Kom på att det var onödigt att gå in till stan när jag inte vet vad jag ska ha. Då blir det bara att jag handlar barnkläder istället :p Jag behöver sandaler men jag hittar inte några snygga nånstans! Samma sak förra året. Trist för dig att du knte hittade vad du ville ha, men du hittade ju nåt iaf 😉 Sen jag fick barn känns det som att jag aldrig har tid att titta på kläder. Inte lätt om man går själv med barnvagnen och ska testa kläder. Tycker inte jag iaf 😉

Frida Svensson
8 år sedan

Klart du ska ha dem! Hittade du något på stan? Jag hade en dålig pröva-kläder-på-stan-dag. Inget kändes bra och istället för att komma hem med sandaler, kaftaner och sommarklänningar kom jag hem med svart blus, ett par shorts och två trosor. Trist shopping med andra ord.

Caroline
Caroline
8 år sedan

Åhh så himla fina ljusstakarna var på bordet när dom var tända! Jag ska nog övertala min sambo att vi behöver ett par :p
Jag e tvärtom när det gäller tvätt, jag hatar det! Min sambo tvättar och jag viker den gärna. Eller gärna o gärna, imorse kom jag på att vi har en tvättpåse som fortfarande inte blivit uppackad på typ 4 veckor :p hehe!
Hoppas du hittar nåt fint i stan, jag tänkte också gå in en runda snart!
Ha en bra dag 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x