Inleder tisdagen med en dusch

 God morgon!
Idag jobbar David hemifrån hela långa dagen. Förvisso måste han jobba med det ger ändå viss avlastning. Vilket kan behövas när jag hade henne helt själv från 07-23 igår. Därför ska jag starta min morgon med långdusch och inviga min nya duschtvål från Rituals. Deras ”shower foam” är det lyxigaste och härligaste du kan tvåla in dig med. Dagen får inledas med dusch, intvålning och vem vet, jag kanske till och med slår på stort och rakar benen. 

 Mandi Lulur är Rituals sommardoft som är special edition och därmed inte ingår i ordinarie sortiment. Och vilken dröm säger jag bara. Löp och köp om du har möjlighet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x