Bruce Jenner och ett långt samtal med krypis

 För några veckor sedan satt jag och lilla Estrid och tittade på Diane Sawyers intervju med Bruce Jenner. Ärligt och naket berättade han om sin livslånga kamp då han levde ett liv som inte alls var skapt för honom. I intervjun berättade han om sin framtid. Hur han äntligen skulle få leva livet som det alltid var meningen att levas. Jag tittade på mitt barn och kände så självklart att hon ska alltid få vara den hon är. Oavsett sexuell läggning och könsidentitet. I min värld är det så oerhört främmande hur det kan vara problematiskt om ens barn är exempelvis homosexuell. Så länge mitt barn får uppleva himlastormande kärlek så är det ointressant med vem kärleken upplevs med. Om Estrid inte alls vill vara Estrid utan någon annan så ska hon få vara det. För även om det hade varit en stor omställning att ens dotter helt plötsligt skulle bli ens son, så är det en småsak i jämförelse med vetskapen om att ens barn levt de senaste 60 åren med fel kön. Det hade varit en oerhörd sorg för mammahjärtat.

Caitlyn Jenner. Så stark och vacker. Så modig och ärlig. Må livet ge dig allt du förtjänar. Måla nu naglarna och kom ihåg, du behöver inte ta bort det på kvällen igen. Det kan sitta kvar. Så länge du bara vill. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

Men du är ju så fin! tack! <3

Anonym
Anonym
8 år sedan

Du är klok som en bok med hjärtat på rätt ställe.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x