Så har en långhelg påbörjats

Idag har lilla Estrid (alltså så gött att äntligen kunna skriva ut det) visat sig från sin bästa sida. Lugn och fin, sovit i vagnen i långa perioder. Jag har varit pigg och glad och bara varit fylld med så mycket energi. Jag körde en rejäl plock/städsession i lägenheten idag. Dock kom den energin nog för att jag bestämt att vi ska ha en städerska. En investering i mig själv och i vår relation. For sure.  Jag och Estrid gick på en kort promenad idag och köpte fredagsblommor. För även om det är onsdag så är det som fredag. Stora fluffiga hortensior i djupaste lila och en ny vit orkidée fick följa med hem idag från blomsteraffären. 

Det är helt ljuvligt att veta att David ska vara med oss i fyra dagar nu. Oceaner av tid. Vi ska fixa med balkongen, gå promenix i solen (för visst hoppas man på en sådan på kristi himmels?), sova och bara vara familj. Mest längtar jag efter den där soliga promenaden, med en kaffe i ena handen och David i den andra. Min familj. Så kär jag är i dem! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x