Skinplan-ambassadör

Nu har ääääntligen produkterna från Skinplan kommit. Jag är med i deras testgrupp och har gjort en hudanalys. Efter att produkterna använts i tre veckors tid ska samma hudanalys göras en gång till. förhoppningsvis ska resultaten då gott i positiv riktning.
Följande produkter har jag att testa:

Sensitive cleanser milk ph 5,0
Effektiv, vattenlöslig rengöringslotion. Avlägsnar orenheter och make-up utan att torka ut huden. Bevarar hudens naturliga syrabalans.
Innehåll: 200 ml/ 195 kr
Aktiva ämnen: avokadoolja, vitamin C

Sensitive tonic collagen
Ansiktsvatten med två fuktbindande ingredienser som även bibehåller hudens pH-värde. Kollagen ger huden en fin struktur och är även en utmärkt fuktbindande ingrediens. Hyaluronsyra som är en beståndsdel i hudens vävnad, har höga fuktbindande egenskaper.
Innehåll: 200 ml/ 195 kr
Aktiva ämnen: kollagen, glycerin 4%

Skin repair day cream
Mild fuktgivande dagcreme som skyddar överkänslig och irriterad hud. Innehåller macadamiaolja och är därmed rik på palmitinsyra som liknar hudens sebum. Denna närande nötolja ser till att huden blir mjuk och elastisk. Panthenol, biotin och allantoin har fuktgivande och vårdande egenskaper.
Innehåll: 50 ml/ 389 kr
Aktiva ämnen: ringblomma, panthenol, stickmyrten, macadamiaolja 3%, sallatsspikblad, allantoin, lakritsextrakt, hästkastanjeextrakt

Vitamin A & E night cream
En mycket vitaminrik nattkräm med avocadoolja och sheasmör. Båda har höga halter på fettsyra, vitamin A, E, och F. Detta gör den till en rik och effektiv fuktgivare som återställer hudens fuktbalans under natten. Panthenol verkar fuktgivande och vårdande.
Innehåll: 50 ml/ 485 kr
Aktiva ämnen: avokadoolja 5%, vitamin E, vitamin A, Sodium PCA 1%, ceramid

Retinol eye care cream
En överlägsen ögoncreme som återger den känsliga huden under ögonen palmitoleinsyra som liknar hudens sebum. Denna unika ingrediens underlättar också celler att bygga membraner och är effektiv mot allergier och dermatoser. Retinol är en syntetisk form av vitamin A som har stor betydelse för huden, bland annat vid bildandet av nya hudceller. Ger mycket bra effekt vid torr och åldrande hud.
Innehåll: 30 ml/ 545 kr
Aktiva ämnen: macadamiaolja 4%, squalane 3%, sheasmör 3%, vitamin A

Fruit acid peeling A.H.A 20%
Innehåller 20% glykolsyra med ett pH värde på 4,0. Peelar bort döda, skadade hudceller och löser upp tilltäppningar i porerna så huden kan reparera sig själv. På ytan sker det förbättringar i de djupare delarna av huden genom att celldelningen ökar. Talgproduktionen balanseras, lystern förbättras och upptagningsförmågan av olika hudvårdsprodukter blir mycket bättre. Fungerar även som fuktbindare och jämnar ut pigmentstörningar.
Innehåll: 30 ml/ 395 kr
Aktiva ämnen: glycolsyra

Efter dessa tre testveckor är klara ska ni få en utförlig recension på alla produkterna. Än så länge är jag mycket positiv.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x