Vad var nu helgens hemlighet?

 I helgen fyllde min älskade far 55 år och vi kidnappade honom till Torekov spa. 24 underbara timmar med familjen. God mat, varma bad, en sagolik ansiktsbehandling och en galet skön natt senare åkte jag hem med axlarna sisådär 1 meter längre ner från öronen. Efter en lång gemensam frukost hemma hos föräldrarna åkte vi upp till Torekov och svirade snabbt om till morgonrock och tofflor. På rummet väntade champagne och frukt som vi intog på en solig terass.

Vi startade dagen med afternoon tea. Första gången jag ätit en sådan i morgonrock! Det brukar annars vara en lite mer uppklädd tillställning. Efter afternoon tea rullade vårt spaschema igång på riktigt. Det skulle utdelas massage. Dessvärre fick jag avboka min eftersom jag har varit lite krasslig. Det är ju inte alls bra med massage när man haft feber. Istället bytte jag till en ansiktsbehandling. Den utfördes av typ Gud själv. Min hy har gjort en dramatisk förändring efter behandlingen. Jag älskar ansiktsmassage. Man får en omedelbar effekt med en riktigt härlig glow!

Varma, välknådade och en aning mosiga återvände vi till våra rum för en uppfräschning. På med smink och klänning och ännu lite mera bubbel. Från mitt och Davids rum kunde man se ut över det glittriga havet och vi var oförskämt bortskämda med ett underbart väder. På kvällen väntade en brakmiddag och vid halv 12 kastade vi in handduken. Fulladdad med kvalitetstid med familjen och fullproppad med goda samtal kröp jag sen ner i den mjukaste sängen. Nedbäddad bland duniga och fluffiga täcken somnade jag som en stock. Som en helt ny människa. 

Att ligga där på sängen under behandlingen gjorde något med mig. Jag verkligen kände att det här måste jag göra regelbundet. Inte bara för själva lyx- och härlighetsfaktorn, men för det faktum att det verkligen får mig att varva ned. Axlarna sänks, tankarna får fritt spelrum och massa utrymme, allt är tyst och inga måste får komma in. I en tid med så många krav som alltid vilar på en är sådana stunder guld värda. För vissa är det golf, andra löpning, en tredje läsning och för mig är det skönhetsbehandlingar. Därför har jag bokat in frisörbesök på lördag och en nu-är-jag-frisk-massage om två veckor. Då blir det 75 sagolika minuter helkroppsmassage. Gud, det pirrar i hela ryggraden bara jag tänker på det. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
10 år sedan

SÅ bra uttryck! Det var verkligen ett njutdygn! Man behöver sådana ibland! 😉

Frida Svensson
10 år sedan

Nej du, pollen verkar vara här för att stanna! 🙁
Och du som tränar så hårt, du borde verkligen unna dina muskler lite massage med jämna mellanrum. När min pappa var tränare fick han regelbunden massage var 14:e dag!
Kram på dig och trevlig Valborg!

baraetthem
10 år sedan

Å så härligt!! Bilder säger allt om hur bra ni hade det! Verkligen ett njutdygn:)
Kram fredrika

Anna S
10 år sedan

Men åååh så underbart! Och jag håller med dig till 200% – man borde bli bättre på det där med att unna sig skönhetsbehandlingar! Kram o hoppas allt pollen i Malmö har blåst bort

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x