Den allra sista klämdagen

Vilken dag det varit. Jag vaknade med ett leende på läpparna och kände sån stor glädje inombords. Den här julledigheten har verkligen varit fantastisk på alla sätt och vis. David gick tillbaka till jobb idag, men jag var ledig idag med. Jag börjar jobba först på onsdag, men det känns helt ok. Det blir ju en kort vecka innan den är helg igen. 

Jag upplever att gravidyogan verkligen förbättrar min foglossning och idag trotsade jag allt och bestämde mig för att gå på en promenad. Jag slängde pant, källsorteringen, köpte en latte, gick 250 meter i en park, gick till floristen och köpte tulpaner och sen hem. Ja men ni hör ju vilket extravagant äventyr jag varit på. Även om det gjorde rejält ont på slutet och jag efteråt varit helt slutkörd så var det så skönt och underbart. Jag tänkte mycket på hur livet som mammaledig kommer vara. Då kommer vi ju vara hemma när David jobbar, gå på lattepromenader och gå på små turer än hit och än dit. Jag och lilla krypis! Som jag längtar!

Nu blir jag strax upphämtad av David och vi ska göra min bästa grej. Storhandla! I love it. Det blir alltid dyrt men sen är det ju så oerhört lyxigt när skafferierna och kylen är fyllda med färska matvaror och mängder av frukt och grönt. Känns som julens lagom ensidiga kost har fått en att bara hungra efter fibrer och C-vitamin. Så jag ska bunkra med frukter, juicer, smoothies och allt annat krispigt och fräscht! 

Jag tittar in sen igen, har fått en present av David som jag bara måste visa er. Den finaste ever!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

tack hjärtegullet!

Josefin H
Josefin H
9 år sedan

SÅ FIN!!!!! <3 <3 <3

Frida Svensson
9 år sedan

tack! det är ju så mysigt med magen! =)

emmasmammablog
9 år sedan

Finaste magen och vackra du!

Frida Svensson
9 år sedan

tack gumman! är det inte en spännande tid det här så säg! KRAM!

Vardagskonst
9 år sedan

Så fin du är!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x