Ut med julen

 Lika underbart som det är att plocka fram julen, lika härligt är det att städa undan den. Vår lördag har bara gått åt till att rensa hemma hos föräldrarna. Deras vind har agerat förvaringsplats till all möjlig skit jag och syrran samlat på oss. Efter den röjarrejset åkte vi hem och städade ut julen. Bort med all pynt och stakar, undan med kulor och bort med granen. Nya fräscha blommor får piffa upp nu när vi gör oss redo för 2015.

 Jag har glömt visa vår nya lampa som vi köpte på Lammhult. Jag bara älskar den tunga betongfoten med det lätta kopparröret. Jag har dock redan hunnit byta glödlampan till en lite bulligare och större variant. 

Nu är jag bara så slut ska ni veta. En hel dags fixande, en timmes gravidyoga och en het dusch gjorde sitt för att förpassa mig till komaliknande tillstånd. Släng på några beef chilitacos på det och jag kan ha hamnat i himlen. Jag tror David tycker jag börjat gäspa lite väl tidigt för han kom precis in med en kopp kaffe och en crème brulée. Alltså den mannen! <3 Nu håller vi kväll här tror jag. 

Jag hoppas ni alla haft en underbart fin lördag! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

japp nu vill man bara ha det vitt, fräscht och krispigt! =)

min tekopp
9 år sedan

Lampan är verkligen supersnygg!! Och lika härligt det är att ta in julen, lika härligt är det när den skall ut 😉

Deer
9 år sedan

Jättefin lampa, och buketten med hortensia – love it! kram

Helena
9 år sedan

Sv: Där ser man! Haha!
Åh lampan var ju så snygg, jag gillar foten på den!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x