Littlephant i vagnen

 God morgon! Och morgon är det verkligen. Om man är uppe innan Nyhetsmorgon börjat, ja då är det tidigt. Men vem är jag att klaga när lyxbebisen sover mellan 8-12 timmar varje natt? 

Jag bara konstaterar mer. Att ja, det är tidigt. 

 Jag ville mest pipa in huvudet och visa den här underbara mobilaktiga grejen från Littlephant. Den ska jag fästa inne i vagnen så Estrid har vackert att både se och röra vid. Jag hittade min på Åhléns city här i Malmö. Och att boxen i sig är en som en dröm det är bara bonus!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

Ja det är kanon när han hjälper mig att fota, men de allra flesta bilder tar jag själv faktiskt. och redigerar själv! =) det är lite som bagarens barn, david fotar typ aldrig privat. jag har jobbat typ 2,5 år på advokatbyrå. älskar det! men när en inre dröm att få bloggen som jobb och skriva böcker. vi ska dela lika på föräldraledigheten. jag börjar antagligen jobba 1 februari.

Caroline
Caroline
8 år sedan

Han kan jobba på mässor, konserter, konferenser, med film, band mm det e väldigt brett. Jag jobbar på Malmborgs. Ska vara mammaledig tills nästa höst hade jag tänkt 🙂 Hade görna velat se om jag hittar annat jobb tills dess men får se.
Vad skoj att vara fotograf och bra för dig som har blogg kanske, hehe :p
Jurist låter som ett roligt jobb. Har du jobbat som det länge? Vet du hur länge du tänkt vara hemma?

Frida Svensson
8 år sedan

skoj! jobbar han med band och så då? david är fotograf ja och jag är jurist som sysslar med brottmål, familjerätt och migrationsrätt. vad gör du?

Caroline
Caroline
8 år sedan

Ja det är både för och nackdelar att vara egenföretagare. Han är ljudtekniker. Och din sambo är fotograf?

Frida Svensson
8 år sedan

stackars fammo! hon fick sig en hjärtattack! =) min karl är också egenföretagare så jaga vet hur det är. lite hipp som happ med allt ibland. vad gör din sambo?

Caroline
Caroline
8 år sedan

Ja, det är smart.
Stora säkerhetsnålar funkar nog hur bra som helst. Jag fäste en liten söt kanin i en liten säkerhetsnål på insidan av vagnen. Min farmor blev helt förskräckt att jag hade satt upp den med säkerhetsnål så jag sydde fast den istället för jag fick för mig att den skulle trilla ner :-p
Jag håller med om att det inte får plats mycket under vagnen, men mig stör det inte så mycket. När vi köpte vagnen sa dom att folk ofta lastar mer än vad vagnen tål och att det därför var bra med en liten korg för då lastar man inte så mycket.
Det låter härligt! Jag förstår att du njuter nu när han har semester. Hoppas nu ni får fint väder dom här veckorna 😉 Min sambo har varit ledig en vecka och det har varit sååå skönt, men imorgon är vi själva igen 🙁
Han e egenföretagare så har jag tur är han ledig mer i slutet av sommaren. Nu ska jag äta jordgubbar, choklad och dricka kaffe 😉

Frida Svensson
8 år sedan

haha alltså du är min sister from another mister med andra ord! =) jag tänkte fästa den med stora säkerhetsnålar, det gjorde min kompis. ja den metallramen ÄR störig! jag tänkte fästa mobilen inne i vagnen, liksom i tyget. vi är JÄTTENÖJDA med vagnen. den är smal, smidig och lätt. den enda nackdelen är att underredet inte ger så mycket utrymme, man får ju typ plats med ingenting där under. men annars toppen! plus att vi köpte den i strålande skick av svägerskan och fick den till ett superbra pris så det var ju glädjande! =) hoppas er söndag blir bra! david och estrid ska nu smita iväg och köpa sushi till oss. jag sitter på balkongen, läser bloggar och njuter av att david har semester och är on babyduty så jag får slaaaaaappa!

Frida Svensson
8 år sedan

men i know!!! ÄLSKAR den skötväskan! men jag tycker den är lite pricey 🙁 mvh, mycket oklart varför jag ibland är snåljåp deluxe och andra ggr gladeligen shoppar som fanns det no tomorrow! =)

Caroline
Caroline
8 år sedan

Exakt en sån har jag också kollat på inne på Åhléns. Den e jättefin! Jag köpte den inte för jag hittade inga bra spännen som passade vagnen. Den där metallramen som sitter runt suffletten på joolz tycker jag e störig :p
Är ni nöjd med er vagn?
Ha en skön söndag ! 🙂

vardagskonst
8 år sedan

Vilken fin! Jag funderar på att köpa skötväskan som är gul på sidorna, tycker den är SÅ fin 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x