Alltid fel väder efter mina kläder

För att markera att våren nu officiellt är välkommen införskaffade jag mig ett par nya skor för ett par veckor sedan. Dessa grymma svarta läderloafers från Bianco! Dessa skor bara var tvungna att locka fram våren! Jag bar dessa skor idag och föga förvånande slog vädret bakut och här är regnigt, stormigt och 3 av 10 tår har fortfarande ingen känsel. Vad gör man då?

Man köper fler skor! Allt för att locka fram våren! Om jag ska vara helt ärlig med er, vilket man ju borde vara, så köptes det inte bara skor. Jag hamnade idag i någon form av marinblå shoppingpsykos och med mig hem kom två blusar, tre klänningar och två par heels! Och allt i någon form av blå nyans. Man vet att ens shopping gått till överdrift när man har problem att få hem sina påsar själv! 

Efter sedvanlig fashionshow för David, som plikttroget sa vad en bra pojkvän säger när flickvännen gör den sedvanliga fashionshowen, har jag nu bestämt mig för att allt ska behållas. Jag funderar redan nu hur jag ska bjuda in mig på diverse tillställningar så att jag får bära alla dessa nya klänningar.

Vi har datenight på fredag, är too much om jag kör klädbyte på restaurangen? Typ, här är halvlek, efter huvudrätt men innan efterrätt, vips ny klänning!? Nej? Ja? Nja? Kanske?

Alltså det tåls ju onekligen att tänkas på!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x