Ingen jul utan adventskalender från Skincity

adventskalender skincity-1
Min egna lilla jultradition är att unna mig något från Skincitys ljuvliga adventskalender. Hudvård till pangpriser. Det är ett julmirakel om du frågar mig. I år var jag förvånansvärt sparsam i mina inköp. Det blev två gamla godingar som jag använt innan och älskar innerligt. Jag kan inte nog rekommendera dessa två produkter.

Livets bästa läppbalsam kommer från Clarins och heter Instant light lip balm perfector. Ingen produkt ger så mjuka läppar så snabbt och med en underbar finish och känsla på läpparna. Magisk produkt!

Den andra godingen som jag klickade hem är en peelande mask från Peter Thomas Roth som heter Pumpkin enzyme mask. Denna mask delar första plats med Exuviance microdermabrasion peeling som de absolut bästa peelingarna som finns. Denna mask passar alla hudtyper. Först masseras den in och då stinger det till rejält. Sen avtar det i takt med att masken får verka. När masken sköljs av har du den mest babylena huden. Den exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. C-vitamin ger en lyserboost. Ja, helt enkelt en magisk produkt.

Nu för tiden testar jag inte så mycket nya produkter. jag håller mig till Exuviance för jag vet att det är det som funkar bäst med min hud. Men en och annan favvis från ett annat märke får klickas hem ibland.

Har du testat någon ny skönhets- eller makeupprodukt på sistone som du kan tipsa om?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Exuviance är det som gäller för mig. Ny ansiktsbehandling på måndag. Längtar!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

jag älskar att du unnar dig så!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x