Min första riktiga arbetsdag för 2022.

I måndags var Estrid och David tillbaka i skolan och jag hade min första riktiga arbetsdag för 2022. Den kändes väldigt fint faktiskt. Det är egentligen helt otroligt att jag kunnat arbeta och försörja min familj som influencer redan under mitt första år. Och det är lika galet att det redan gått ett år. Jag är väldigt förväntansfull inför det här året. Det är stora saker i görningen. Jag kan säga att det förs samtal om klädkollektioner. Och jag kan säga att jag jobbar på att lansera en egen produkt. Men mer än så vågar jag inte säga för det är inte klart än.

Det har varit en fin första jobbvecka. Den har varit lika delar produktiv som avkopplande och det är så jag vill ha det. Jag vet exakt hur mitt drömliv ser ut och jag försöker leva efter det. Och en stor del av det är att jag vill gå runt hemma om dagarna. Jag trivs så otroligt bra med att få arbeta hemma. Det är väldigt mysigt att David också är hemma om dagarna och att vi kan äta lunch ihop och se ett avsnitt på någon serie innan vi återgår till våra datorer. Denna termin kommer han börja ha praktik och vara borta om dagarna och jag tycker det känns trist. Dels förlorar jag min in house fotograf (!) och så blir det ganska tyst här hemma. Det är förvisso en skön del MEN det har blivit en fin rutin att vi båda är hemma.

Gud vad jag märker hur obenägen jag är för förändring. Så fort något är härligt vill jag liksom att det ska stanna så för alltid.

Idag är det fredag och jag ser fram emot middag framför tv:n, starten av Talang och att David har skrivit klart sin tenta. Och ute lyser solen så jag ska bege mig ut på en promenad nu med en inspirerande podd i lurarna. Ha en underbar fredag min vän.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x