En hotellfrukost om dagen är bra för magen

mj frukost-12
Igår åt jag och Carro hotellfrukost på MJ’s. Jag har inte varit på hotellet sedan de gjorde om det. Och wow! Helt fantastiskt fint. Otroligt dekadent och en blandning av att vara på 50-talets Cuba, 70-talets Marrakech och 90-talets kitsch. I denna innergård åt vi frukost.
mj2
Extremt fotovänligt hotell! Jag tog en ljuv dagens outfit på en rosenklädd balkong och kände mig väldigt Evita.
mj frukost-2
Om du ska ut och äta, dricka drinkar eller bo på hotell så gå hit! Så så så dekadent. Denna baren är bara <3 <3 <3 <3.
mj frukost-5
Vi åt frukost och pratade om allt som hänt sen sist. Enligt mig var sen sist några månader sen. Enligt Carro var sen sist ett år sedan. Så ja, det visar hur extremt snabbt tiden går!
mj frukost-6
Vi pratade om våra bloggar, om våra nya hus, om barnen, om livet, om vänner, om framtidsplaner. Men sen var det dags att sätta Carro i arbete. Hon var inte bara här för att mysa med mig. Nej, hon skulle vara min modell när jag filmade sommarens snyggaste makeup. Videon kommer upp om några veckor.
mj frukost-7
Vi fick låna det här snygga rummet att filma i. mj frukost-8
Den här nya godingen är jag helt förälskad i. Jag applicerade den på Carro som blev helt förälskad hon med. Det är en helt ljuvlig CC-cream. Finns på alla apotek, dryg, så lätt, snygg täckning. Den är helt magisk.
mj frukost-10
Hello world! I’m your queen! Let’s all have cake!
mj
Efter att vi filmat satt vi lite i baren och drack mineralvatten och pustade ut.
mj frukost-11
Vi tog en runda på stan. Carro behövde hitta den perfekta klänningen för ett stort projekt hon jobbar med just nu. Jag hittade en stråväska och den perfekta randiga, volangkjolen!

Idag ska vi på Malmö garden show och jag kommer ha på mig mina nya fynd. Det känns passande att se ut som ljuv sommardröm på en trädgårdsutställning. Men först ska jag sätta på en tvätt, diska gårdagens disk, göra fattiga riddare och mysa framför bolibompa.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
6 år sedan

vilken jobbdag! och vilka färger. ljuvligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Haha ja den jobbdagen gick inte av för hackor! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x