Loppisfynd och Estrids nya kläder

loppisfynd2-1
Förra helgen var vi på en bakluckeloppis här i Falsterbo och den var GRYM! Jag hittade så mycket fina fynd! Ska vi  ta en titt?
loppisfynd
Det var faktiskt David som fyndade dessa tre keramikprylar. Tillsammans bildade de ett väldigt vackert stilleben tycker jag där färgerna passar perfekt ihop.
loppisfynd-1
Jag har någon form av krukpsykos och samlar på mig en massa nu för tiden. Denna gröna tyckte jag kändes väldigt house doctor/bloomingville-ish.
loppisfynd5
Vi hittade dessa ljuvliga snickarbyxor till Estrid och kombinerat med hennes nya stråhatt kommer hon vara söt som socker! Jag köpte en Vilhelm Moberg bok, därför är jag republikan, som nu bor i bokhyllan tillsammans med mina andra två böcker från Moberg.
loppisfynd4
Både mamma och jag tittade med lysten blick på denna ”bricka”. Jag gick vinnande ur striden. Nu hänger den på en krok utanpå vårt förråd, men så fort vi fått en soffgrupp där ute ska jag ha den på bordet.
loppisfynd-9
När jag ändå var i biblioteket var jag tvungen att fota min vandrande jude. Den växer så det knakar och ÄLSKAR sin plats i biblioteket. Annat nytt som fått flytta in är sommarkläder till Estrid. Hon har skjutit i höjden och helt plöstligt stog vi utan sommarplagg som passade. Jag gjorde en storbeställning från Zara. GUD vad mycket fina grejor det finns där.
loppisfynd2
Tre t-shirts, en röd/vit randig, en blommig med volangärmar och en prickig med en vattenmelon på. Jag hittade även ett somrigt set med shorts och t-shirt. (även om Estrid intygar att deet mest ser ut som en pyjamas).
loppisfynd3
Jag hittade en enkel vit blus med spets kant som passar perfekt under den här hänglsekjolen. Detta är utan tvekan den gulligaste kjol jag sett på mycket länge. Hon är så söt i dessa kläder så jag vill attackpussa henne.

Detta var lite nyheter som fått flytta in hos mig på sistone. Idag fick en stråväska och en kjol flytta in i min garderob efter en liten shoppingrunda med Carro.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
5 år sedan

snickarbyxorna! vilket fynd!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
5 år sedan

Ja men jag vet! Visst är de helt ljuvliga Ulrika!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x