JAG HAR ANLÄNT! | Urpremiär för Frida Kummerfeldt

Detta är upremiären av min youtubekanal och här kommer min första video. Njut av en presentationsvideo som ger dig tips inom feminism, female empowerment, skönhet och personligt. Glöm inte ge tummen upp, kommentera och prenumerera!

—————————–
LÄNKAR NÄMNDA:

Läs mer om Liberala kvinnor

Varför demonstrera över en bit tyg?
—————————–
PRODUKTER NÄMNDA:

1. OGX coconut water shampoo

2.OGX coconut water conditioner

3. OGX coconut water hydration oil

4. Gabriella Bernstein – The universe has your back
—————————–

 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

19 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Vår väg till ett barn
6 år sedan

Så bra!! 😀
Du är behaglig att lyssna på. Lugn och harmonisk! Ser framemot att höra mer!

Jag har funderat på en grej på sistone. Jag tror att du med din blogg har hjälpt mig i rätt riktning. Jag blir så inspirerad av din syn på vardagen och att alla dagar kan bli speciella om man vill. Jag tror att det har fått mig att vakna upp ur det värsta mörkret och faktiskt börjat njuta av dom saker som är bra. Och kanske klätt mig extra fint någon dag för att känna lite vardagslyx och på så vis börjat dagen lite gladare osv.
Tack för att du är du och för att du driver denna fina blogg! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vår väg till ett barn
6 år sedan

tack! åh vad glad jag blir. MEN allra mest glad blir jag för den fantastiska utveckling du gjort i ditt liv. Grattis till steget ut ur mörkret och välkommen in i denna glittrande och ljusa vardag! <3 Så mycket kärlek till dig just nu! <3

Ulrika
6 år sedan

Väldigt snygg video! Professionellt, genomtänkt, bra kvalitet och det märks att du är van att kommunicera, säkert både från juristyrket och det politiska engagemang.
En reflektion är att det glimrar till lite extra när du vågar bli bara liiite mindre i professionell i ditt sätt att prata, en gnutta extra personligt spontan jämfört med hur du säkert annars får öva på att kommunicera.
Men hur som helst, en HÄRLIG blandning av allvar och njutning, verkligen inspirerande och din inramning till videon tycker jag verkligen sätter tonen och känslan – att här är en kanal där man ska känna sig stark, trygg och stark i sig själv. Tror detta kommer att bli super, vad jättekul att du gör denna satsning!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Tack Ulrika! Vad glad både jag och min producent Andreas blir! Jag har talets gåva =) det har jag alltid haft men visst har juristyrket och politiken slipat till mig =) Jag blir väldigt glad över din konstruktiva kritik (det kan inte ens kallas kritik, mer konstruktiv tanke) om att jag ska sänka garden lite. Jag hoppas och tror att du kommer se mer personlighet för varje video, för det är något jag försöker visa. Den jag är. Tittar du på fredag? Då kommer min första film i feminismens ABC. Det kommer bli sååå bra!

Linda
6 år sedan

Behöver jag säga mer I love it
Kram Linda
Så spännande att få följa dig.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

jag är SÅ glad att jag har dig med på resan!

Anna
Anna
6 år sedan

Amen hur bra! LOVELY! Vilken höjdarstart, kan bara blir riktigt bra detta. Så kul och grattis. Modigt, modigt. Längtar redan till nästa.
Kram och ha en fin fredag.

Anna
Anna
Reply to  Anna
6 år sedan

Glömde skriva att jag är så glad över att det finns en vettig blogg att läsa som tar upp andra saker än enbart yta, feelgood och hittepåp liv.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
6 år sedan

Du är bra fina Anna! Så himla glad att du tittar, peppar och kommenterar! Jag längtar verkligen till fredag när ni ska få se första videon i feminismens abc. Ni kommer verkligen älska det! Du gör mig verkligen glad ska du veta!

Bess
Bess
6 år sedan

Så utrolig bra, Frida! Det er ingen annen blogg som er så komplett som din. Den kjennes modig og ikke minst EKTE, i motsetning til mange andre, og gir virkelig noe til leseren. Du har funnet en fin balanse mellom det personlige, det dype og alvorlige og det mer overfladiske. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Du INSPIRERER, girl!! På alle områder. Gleder meg til fortsettelsen, både med videoer og bloggen! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bess
6 år sedan

Tänk att du, och de andra som kommenterar, tar er tiden och skriver till mig. Det betyder så fantastiskt mycket! Helt otroligt. Ni inspirerar mig oändligt och motiverar och peppar mig så! Jag är så förväntansfull inför fredag och vad ni kommer tycka om den filmen!

Ida
Ida
6 år sedan

Så fint Frida 😉 Det føles jo litt som å bli kjent med deg når man leser bloggen din, men kanskje enda mer nå når man får se deg på video. Veldig fine og viktige ting du tar opp her. Jeg gleder meg til å følge med framover! Riktig god helg til dere!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

jag tycker också om att ni får se en annan sida av mig nu i det rörliga formatet. Det känns sjukt spännande det här. Som att det kan hända stora saker! <3

Olivia
6 år sedan

Så grymt impad av dig och ditt driv!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Olivia
6 år sedan

men TACK! Nackdelen med detta driv är att jag blir för otålig och det känns som att jag står stilla. Jag vill röra mig framåt ännu snabbare.

Sara
Sara
6 år sedan

Jag ääääälskade din första video, det enda som gör mig lite nere är att jag måste vänta en hel vecka för att få se mer :-). Fortsätt göra det du gör, du är toppen!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

denna deppighet ska jag försöka råda bot på! ny video på fredag och den första i serien om feminismens abc. och sen kommer en skönhetsvideo fredagen därpå! Så sjukt kul det ska bli att visa er det! hoppas du kommer gilla dem. Om du vill får du gärna följa mig på youtube! Det är så motiverande och glädjande att se att jag fått en till prenumerant!

B I
B I
6 år sedan

Vackert !!! <3 <3 <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
6 år sedan

Tack finaste du! <3

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x