Min första vlog!

Heeeeeej!

Jag har gjort min allra första vlog! Det är en lite mer vardaglig video där ni får följa med mig under en dag. Jag tycker det är otroligt kul med youtube och att göra videos! Den här videon filmade jag förra veckan när jag skulle föreläsa i Bromölla om liberal feminism.

Igår hade jag lunchmöte med Benjamin som är PR-extraordinaire! Det han inte vet om att få en blogg att växa är typ inte värt att veta och den han inte känner är inte värd att känna. Typ så. Han kan allt och känner alla! Jag fick så otroligt mycket bra ideér och pepp efter vårt lunchmöte. Dagen har inte tillräckligt många timmar för att jag ska göra allt jag vill. Mina listor på människor att maila, företag att kontakta och blogginlägg att skriva är endless. Snacka om att ha en total passion!

En del av att få fler läsare, eller som min älskade Leslie säger, expand my empire, är att vara aktiv även på Youtube. Så jag ska försöka det nu. Fler filmer, vardag blandat med annat. Men jag är ju så ny på det här med Youtube och jag undrar självklart vad ni hade velat titta på. Vardagliga snabba filmer, uppstyrda sminkningar eller mer talkshowaktigt med en gäst osv. Vad hade du tyckt var kul att titta på? Min youtubekanal finns här och har nu blygsamma 9 prenumeranter, but hey någon gav Obama röst nummer 1 också.

Och nu, fredag! Äntligen! En arbetsdag kvar och sedan helg! På lördag kommer mina bästa vänner över på afternoon tea och på söndag medverkar jag i en paneldebatt om hedersförtryck på Fadimedagen i Malmö. Girlfriend, I feel alive!

2 Responses

  1. Caroline skriver:

    Vad roligt Frida! Jag vill se intervjuer! Där folk delar med sig av sina hemlisar för att lyckas med det de vill uppnå. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *