Det vackraste av bröllopsunderkläder

bröllopsunderkläder
Det är weddingseason och jag ska gifta mig i år och flera av er ska också göra det. Därför ska vi idag ägna oss åt bröllopsunderkläder. Vackra, sirliga, ljusa, spetsklädda små praliner som är så vackra att man egentligen bara vill ha dem liggande i en sidenbox. Men tänk så ljuvligt att dra på sig detta utsökta underkläder, perfekt utformade för kvinnokroppen, med mjuka spetsar och sval siden som glider över kroppen. Här är sex stycken magnifika plagg som är hur drömmiga som helst. Perfekt när du ska gifta dig. MEN i ärlighetens namn så är varje kvinna värd en underklädslåda fylld med spetsar och siden. Perfekt utprovad för din kropp. Det borde vara obligatoriskt faktiskt.

Få saker är så knäckande för självförtroendet som när man bär underkläder som inte passar. När man har trosor som rullar ner för magen och gör en obekväm i den tighta klänningen. Eller en bh som inte passar och aldrig håller brösten riktigt på plats. Där brösten putar ut från Bh:n och man får allt från 2-6 bröst. Jag tror att många kvinnor undviker vissa typer av plagg för att stuss och mage inte ser ut som det gjorde innan man fick barn. Man har liksom kapitulerat och gått med på att man inte längre kan bära vitt, eller tight eller vad det nu må vara. Men med rätt underkläder kan man ju det. Genom en kroppsstrumpa från Spanx sitter allt på plats och du kommer få en grymt snygg siluett i en tight klänning eller kjol. Vita kläder sitter jättesnyggt på dig också bara du har hudfärgade trosor utan sömmar under.

Här hittar du länkar till de underbara bröllopsunderkläderna i collaget.

No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6

Om du vill läsa mer om underkläder kan du titta här:
ÖVERLEVNADSTIPS FÖR KVINNAN MITT I LIVET
15 SAKER VARJE KVINNA SKA KUNNA INNAN 30
HITTA RÄTT BH OCH NÅ OANADE HÖJDER

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x