Skånes bästa bröllopsfotograf och frågestund

skånes bästa bröllopsfotograf
Så blev det söndag. En dag närmare både flytt och på sikt även bröllop. Igår kväll satt jag och David och kollade igenom vår bröllopsplanering. Martha Stewarts magnifika schema! =) Där lämnas då inget åt slumpen. Och vi är helt i fas. Jag var så glad att vi igår kunde kryssa för att vi bokat fotograf. Våran bröllopsfotograf är nämligen Skånes utan tvekan bästa fotograf. Och det är min vän och bloggmentor Emma.

Även sedan långt innan jag lärde känna Emma läste jag henne blogg och var så otroligt imponerad över henne både som bloggare och som fotograf. Hon är helt unik i vår värld. Många bloggar är lika varandra, men hon är helt sin egen. Klädesmässigt, språkligt, inredningsmässigt och fotografimässigt. Hon har hittat en helt egen väg och det är så uppenbart vilka som idag försöker efterlikna henne. Det finns numer en Emma-stil i såväl inredning som bildredigering. Och det tycker jag är en fantastisk bedrift. Jag är glad och hedrad att hon tar sig tiden ur sitt hektiska schema för att fota min speciella dag. Jag är trygg med henne bakom kameran. Och sen skadar det inte att vi numera även känner varandra. Det gör det mer bekvämt framför linsen för den delen med.

Igår tänkte jag även på en annan grej. Ni har blivit fler som läser bloggen (yej!) och kanske ni är nyfikna på mig. Därför tänkte jag låta det här inlägget vara grunden för en klassisk frågestund. Ställ din fråga i kommentarsfältet och jag samlar alla svar i ett inlägg i början av den här veckan. Högt och lågt, ytligt eller djupt, det spelar ingen roll.

Ha en fin söndag!

Kram på dig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ida
Ida
6 år sedan

Ska bli kul och se bilderna sen 😀

Elin
6 år sedan

Ska bli kul att få se bilder!<3

Frida
6 år sedan

Vad roligt när allt funkar som man har tänkt sig och roligt att det blev den fotografen som du tycker är bäst 🙂 Tror det kommer bli fantastiskt bra!

Nadja
6 år sedan

Tack för dina fina ord om min blogg, blev jätteglad.
Vilka vackra bilder bröllopsbilder!

Hälsningar Nadja

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Nadja
6 år sedan

Men visst är hon bra? Och din blogg är verkligen trevlig!

Jonna Persson
6 år sedan

Åh vilka härliga bilder 🙂

Att vara någons fru
6 år sedan

Meeeeen! <3

Gabriella
6 år sedan

Åh såå fina bilder!!

Annika
6 år sedan

Äh. Tycker bilderna är sådär. Inget för mig iaf.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
6 år sedan

haha det tog mig bara 6 månader att få tid att godkänna din kommentar. Och jag håller med, finns bättre på marknaden. 😉

Veronica Pettersson
6 år sedan

Woow, vilka grymma bilder!

Sv: Tusen tack!

line
6 år sedan

herlig!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x