Sammanfattning maj 2017

skapa en inspirerande arbetsplats-4
Här kommer en round-up av denna månads mest gillade, delade och kommenterade inlägg. Kanske du har missat något inlägg och då är tanken att dessa inlägg ska ge en guide till vad ni tyckte var de bästa inläggen. Var det något du gillade särskilt mycket denna månad?

Jag listade alla jobb jag någon sin haft
Peppigt inlägg om hur du maxar motivation.
Ett gudomligt recept på min grymma plommonmarmelad.
Ni älskade när jag träffade Björkis.
Äntligen! Estrid har sagt det magiska orden ”jag älskar dig”.
Krönika om hur arbetslivet knäcker unga tjejer.
– Efter Liberala kvinnors landsmöte blev det ett himla rabalder om vårt beslut att vilja förbjuda all typ av surrogatmödraskap. Jag skrev ett inlägg för att förtydliga hur jag resonerade inför omröstningen.
I went down and dirty och pratade om kroppsbehåring och hur man faktiskt ska förhålla sig till den.
– My god vilken klickraket! Ni älskade inlägget om att vi äntligen köpt vårt drömhus!
– Jag träffade några bloggläsare för ljuvlig tapas i ett sommarvarmt Malmö.
– Vi tömde ett hus för att fylla ett annat.
– Inlägget om hur skönt det är när ens vänner låter en vara precis den man är.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x