Morsdag hos flickorna Lundgren

flickorna lundgren
Åh, ni må tro jag hade en fin morsdag. Som alltid blir jag lite gråtmild på morsdag och översköljs av allt som varit och allt som komma skall. Jag kommer aldrig glömma det mörker som medföljde Estrids födelse och just därför är jag så innerligt tacksam och lycklig över hur fint och bra vi har det nu. För att fira livet, vår familj och den kärlek som spirar mellan oss tre åkte vi på en finfin utflykt på morsdag. Vi åkte till flickorna Lundgren utanför Mölle. Vi började dagen med lunch. David åt räkmacka…
morsdag-2
…och jag och Estrid delade på varmrökt lax med potatis och primörer.
morsdag-3
Denna lilla skrutt älskar fisk. Om det serveras fisk äter hon bara det och inget annat. ”Bala fisk” ska det va. Oh well, hon får i sig mycket omega 3 iallafall!
morsdag-4
Efter maten hade någon mycket spring i benen. Tur för oss att Estrid slog sina påsar ihop med en annan flicka på fiket så att de två kunde busa. De kollade fiskarna i dammen (även om Estrid var skärrad och trodde att det flöt runt bajskorvar i dammen, vilket hon högt och tydligt behövde berätta för alla på caféet.)
morsdag-5
Sen var det hästridning som stod på schemat.
morsdag-6
Jag och David turades om att sitta ner och pusta ut. Den lilla flickan som Estrid blev kompis med var några år äldre och sa med mycket myndig stämma till mig ”att Estrid kan nog inte sitta still. Hon har nog mycket spring i benen när det är samling på förskolan”. En mycket korrekt analys skulle jag säga.
morsdag-7
Bakom caféet/restaurangen finns hagar med djur och sen kommer ett vidsträckt hav. Man kunde se hästar, getter och grisar.
morsdag-8
Tur man har någon att springa med! Tillsammans klappade de geten, pratade om vilken häst som var sötast och letade efter den stora grisen som låg i skuggan och svalkade sig.
morsdag-9 morsdag-10
Här, bakom bersån, dukade vi upp kaffe och bullar. Som vi åt och drack i skift….
morsdag-11
Efter många härliga timmar packade vi ihop oss och åkte vidare.
morsdag-12
Jag hade på mig lila sandaler från H&M (här), mönstrade shorts från Lindex (liknande här), volangtopp från H&M (här) och rottingväska från H&M (liknande här, som jag ÄLSKAR).
morsdag-13
Och min nya ring! Jag startade min morgon med en powerwalk i solen och när jag kom hem hade Estrid och David dukat upp frukost, färkpressad juice, frallor, kaffe och smoothie. På bordet stod färska blommor och på tallriken låg ett litet paket. Estrid gav mig mycket andäktigt paketet och sa med allvarlig min att jag hade fått ett paket. Hon tar mors dag på mycket stort allvar har jag märkt. I paketet låg iallafall den drömmigaste av drömmar, en ring från Caroline Svedbom (här) som jag önskat mig hur länge som helst!
morsdag-14
Alltså!!! SÅÅÅÅ drömmig!
morsdag-15
Vi hoppade in i bilen och tog en snabb sväng förbi Mölle krukmakeri. Det var ok, men ingen hit för mig. Det var nog inte riktigt min stil på vare sig keramiken eller caféet. Men jag vill ändå tipsa dig för kanske du tycker om det och då är det ett underbart utflyktsmål! Flickorna Lundgren är mer min smak för där är det som att komma rakt in i Madickens värld!
morsdag-16
De här två gulliga lekte i sandlådan när jag inspekterade krukorna.
morsdag-17 morsdag-18
Vi styrde bilen tillbaka mot Malmö och jag och Estrid somnade bums där i baksätet. Så skönt! Gud vad jag älskar att sova i bilen. På midsommar kör jag och David till Norge och jag verkligen längtar efter alla timmarna i bilen. Love roadtrip! Men, tillbaka till min morsdag. Den var fin och mysig. Det var så länge sedan jag hade dagar utan något planerat där vi bara kunde känna efter vad vi ville göra just denna dag. Så det här var precis vad jag behövde. Familj, utflykt, kärlek, god mat och fina minnen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x