12 – i min handväska

handväska-2Min handväska, som jag använder dagligen när jag jobbade, och som jag använder nu för tiden vid möten osv, är den klassiska Bayswatern från Mulberry. Jag köpte den som en present när jag hade klarat mig igenom halva juristutbildningen. Ett mycket bra köp om jag får säga det själv. Dagens inlägg ska då handla om vad som är i den och för att göra det hela så ärligt som möjligt, men ändå bloggvänligt, rensade jag ut papper och kvitton, men fotade det som blev kvar. Här är resultatet!

handväska-1Min mobil följer självklart alltid med. Men i bayswatern finns också lite mer möte och politikvänliga attribut såsom paddan, laddare och två pennor. Nycklarna följer med i en nyckelhållare från Miu Miu och plånboken består nu för tiden enbart av en korthållare. En svart i läder från Ordning & Reda. Tamponger, en vattenflaska och två läppstift följer också med. Ett nudefärgat från Estée Lauder och en smutsrosa från Max factor. För dagen följde även en reflex med som jag fick på stadshuset efter fredagens nämndmöte. Efter nämndmöte hade vi en utbildning om arbetsmiljöansvar för förtroendevalda och då fick jag denna episka läsning från Sveriges kommuner och landsting. =) My god, det kommer ta emot att läsa den när sängbordet dignar av härliga chiclits.

Om jag skulle tagit min väska vid ett stökigare tillfälle hade vi säkert hittt åttatusen läppstift, nappar, udda bebistrumpor, några bindor, kvitton, rabattkuponger på Liberoblöjor och Sempervälling. Mer spännande än så här blir det inte denna gången.

Vad brukar du ha i din väska?

Här hemma råder totalt lugn. David var ute igår och Estrid är lite krasslig så de två bara sover och sover. Jag har någon typ av förhoppning om att vi ska adventspynta idag men vi får väl se hur det blir med det. Imorgon blir det svårare för min del för då har Liberalerna höstmöte och på kvällen ska jag ut med tjejerna och fira Christina.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x