De bästa ansiktsmaskerna för glowy hud

De bästa ansiktsmaskerna-1
Om du inte vet att jag älskar ansiktsmasker bor du antingen under en sten eller är sprillans ny läsare i den här bloggen. För jag älskar älskar älskar ansiktsmasker. Jag har en för alla möjliga scenarion och jag tycker så mycket om att göra hemmaspa på David och mig och anpassa masken efter hudens tillstånd. Idag vill jag visa de fyra masker som jag använder på repeat just nu.

PETER THOMAS ROTH CUCUMBER DE-TOX HYDRATOR GEL – adlink
Den här masken brukar jag ha i kylen för det är en lugnande mask som är ljuvlig när den är kyld. Den är perfekt nu under sommarmånaderna om du fått för mycket sol på nosen. Den svalkar och lugnar och såklart återfuktar. Fukt är ju everything om du vill ha glow.

PETER THOMAS ROTH BLUE MARINE HYDRATING MASK – adlink
Även den här masken kan med fördel förvaras i kylen. Masken är som ett glas vatten för en törstig hud. Just att formulan är gel gör den SÅ skön om den är kall efter att ha varit i kylen. Den här tar jag på när ansiktet känns stramt, glåmigt eller jag bara har sovit lite lite på sistone.

BODY SHOP ALOE PROTECTIVE RESTORING MASK
Jag tror jag gått igenom säkert 3 burkar av den här masken. Den är fantastisk och helt otrolig att en budgetprodukt kan leverera så bra resultat. När min acne blossar upp så peelar jag ansiktet och sen sover jag med den lugnande aloe verå-masken och dagen efter har huden lugnat sig så mycket. Love this!

CAUDALÍE MOISTURIZING MASK
Åh fransk apotekshudvård! NJUTNING för oss hudvårdsnördar! Caudalíe köpte jag alltid med mig från Parisiska apotek innan märket började säljas i Sverige. Det här är en mjukgörande och återfuktande mask. Den funkar också bra att sova med för den som verkligen vill ge huden en rejäl boost. För mig är den här masken bättra under de kallare månaderna, men om jag fjällar i sommar efter för mycket sol är det denna mask som åker fram.
De bästa ansiktsmaskerna-2

Detta är dock min bästa mask ALL TIMES men den har jag använt upp så jag kunde inte fota den. Så det får bli en sån här bild istället.

PETER THOMAS ROTH PUMPKIN ENZYME MASK – adlink
Detta är hands down den bästa peelande masken ever! Den doftar fantastiskt och ger SÅ bra resultat. Efter att den fått verka på huden i en 10-15 minuter har du sidensjuk hud. Sådär mjuk så du vill bjuda ut dina kinder på stan för allmänt klappande. Den kan kännas pricy men NEJ, du bara måste äga denna. Du MÅSTE. Ett absolut måste i varje människas badrumsskåp!
PTR

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
7 år sedan

Pumpkin är den allra bästa. Hade spakväll igår och använde den, min hy är smashing idag 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
7 år sedan

LOVE PUMPKIN!

Angelica
Angelica
7 år sedan

Måste helt klart införskaffa den där pumpkin!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

eh ja!!!

Irene
7 år sedan

Alltså, nu när du fått mig att köpa rengöring, serum, peeling och ansikskräm (som jag nu redan använt en hel vecka och således ser mig som rutinerad i kräm-å-smörj-businessen) inser jag att det är dags att kasta sig över nästa steg. Mask, sa du? Hmm….

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

Du gör det enda rätta Irene!!! Det enda rätta!
Mask ja! Åh, dessa ljuvliga masker. Du behöver en rejäl fuktmask! En som plumpar och tillför fukt! KOlla in maskerna av Peter thomas roth, såååå ljuvliga!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x